Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Villa Cortine Palace Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Allt som omger dig är grönt och blått

Det helt unika med Villa Cortine Palace Hotel är, att det faktiskt ligger dolt mitt i Sirmiones historiska centrum. Strax efter att du genom den imponerade porten, befinner du dig i en overdådig park, och når snabbt fram till Villa Cortine. Villan är omgiven av en 5 hektar stor, välansad trädgård, som är den perfekta platsen för en promenad. I den vackra trädgården finns många små avsides områden, där du kan njuta av lugnet. I skuggan under träden, vid den härligt uppvärmda poolen, har du den perfekta platsen att läsa en bra bok medan du njuter av en förfriskning. Det finns också en privat badbrygga i sjön, där du kan njuta av den fantastiska utsikten och den totala stillheten - även här mitt i Sirmione.

Få meter från Sirmiones historiska centrum

Sirmiones historiska centrum ligger endast några få meter bort, och utgör en vacker kuliss för Villa Cortine Palace Hotel. Staden är ganska välbesök under dagen, men lugn och stilla under morgonen och kvällen. Sirmiones centrum är en så kallas "fotgängare-zon", och det finns många barer och restauranger där du kan njuta av en förfriskning eller ett lättare snack. Sirmione är en mycket pittoresk stad, och dess huvudattraktioner är den gamla borgen och den romerska villan med namnet Catullos grottor - båda ligger inom promenadavstånd från hotellet. Området runt Sirmione är perfekt för längre promenader eller en tur på cykel. Om du tillhör de aktiva, finns här också möjlighet att spela tennis.

Läs mer om Villa Cortine Palace Hotel

Där gästfrihet och service står i toppklass

Så snart du kommer in på Villa Cortine, överväldigas du av känslan av storhet. Vackra välbevarade fresker, marmor och mosaik bidrar alla till den unika atmosfären, och får dig att känna att du kommit till en helt speciell plats på jorden, vilket du också har. Vad angår service och gästfrihet, är vi helt säkra på att du är i de bästa av händer.

Restaurang Le Gardenie erbjuder internationella och italienska rätter, och är öppen både till lunch och middag. Under sommaren kan du njuta av dina måltider utomhus i den romantiska trädgården. Om du föredrar lite mindre formella omgivningar, kan du också äta lunch och middag i strandbaren ute vid sjön. Här serveras det också snacks och cocktails, precis som i den amerikanska baren där du också kan njuta av en aperitivo eller en digestive senare på kvällen. Andra tjänster inkluderar gratis wifi och parkering.

Klassiska och eleganta rum

Villa Cortine Palace har totalt 54 rum, fördelade i två byggnader. Några ligger i den gamla villan, medan andra ligger i en nyare tillbyggnad. Rummen andas kvalitet och klassisk atmosfär, och alla antikviteter är en vacker dekoration. Det finns flera olika rumstyper, och alla har som minimum aircondition, minibar, förvaringsbox, satellit-TV, telefon, skrivbord, wifi och marmorbadrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Villa Cortine Palace Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map