Omdömen från Hotel Smeraldo

 
Hotel Smeraldo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Smeraldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Smeraldo

Läs personliga omdömen av Hotel Smeraldo som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Smeraldo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint familjehotell - men med får många fel

Smeraldo är en del av Le Paul, och det råder inga tvivel om att gästerna på Le Paul kommer i första hand. Man känner sig lite som en "fattig gäst" på Smeraldo. Det finns ingen reception, inga möjligheter för att köpa något, och det hela uppfattas lite fallfärdigt. "Lekplatsen" är på väg att gå sönder, och "barnpoolen" är full av mögel. Själva lägenheterna är fina och bra inredda. Men oavsett om du vill köpa en glass eller en öl, så ska man alltså gå över till La Paul för att köpa det (vilket är så dumt då där är många gäster på Smeraldo). När man kommer till La Paul känns det som folk ser ner på en (inte dem i receptionen - de är superrara), men t.ex. vid "strandbaren". Medarbetarna är skitsura och om man har ett barn med sig, som inte kan bestämma sig för vilken glass hen vill ha, så himlar bartendern med ögonen och säger saker på italienska. Det är så dålig stil.

Gardasjön som semester-destination

Hoppa över att bo i Sirmione - bo lite utanför och ta en dagstur dit.

Hotel Smeraldo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Smeraldo
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Nils-Olov med familj från Kungsängen i Sverige bodde på Hotel Smeraldo i Sirmione från den 21. till den 26. juni 2008. Sedan fortsatte turen till Verona.

Ja och min familj (2 vuxna och 2 barn) gjorde i mitten och slutet av juni en tre veckors tågresa till norra Italien. Under resan gjorde vi längre och kortare stopp i Moneglia (1 v), sirmione (5 d), Verona (3 d) samt Innsbruck (2 d). Under vistelsen i Moneglia bodde vi på Apartamenti Giada.
Vi hade en två rums lägenhet med terrass och det passade oss bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående och de få språksvårigheter, som uppstod löste sig med teckenspråk. Moneglia kändes bra för oss. Där fanns både den "fina gatan med restauranter" och den lite mindre gatan längre in där man fick lite insyn i det italienska vardagslivet. En dag ägnades åt ett besök i Pisa och en dag gick vi vandringsleden mellan byarna i Cinque Terre.
Vandringen var stundtals lite tuff i den 30 gradiga värmen men o så vackert.
Efter Moneglia åkte vi via Milano till Sirmione i den södra delen av Gardasjön. Där bodde vi på hotell Smeraldo, som också gav oss en tvårumsvariant. Här uppskattade vi särskilt tillgång till poolen i hotell La Paul på andra sidan gatan eftersom temperaturen på dagtid hade stigit upp mot 35 grader C. Gamla Sirmione tyckte vi var fint att flanera i men området som helhet var alltför turistifierat enligt vår smak. Efter 5 dagar i Sirmione åkte vi med buss till Verona, där vi var inbokade på hotell Porta Palio. Vi fick ett relativt litet rum men det fungerade. Personalen på hotellet var trevlig. Med tanke på värmen och att vi tog oss fram till fots så kanske hotellet låg lite väl ocentralt. Alla i familjen gillade Verona.
En av dagarna i Verona åkte vi med tåg till Venedig. Venedig är väl ett måste men för att kunna njuta av atmosfären, kanalerna och de trånga gränderna bör man nog åka dit på våren eller på hösten när den värsta turisttillströmningen är lägre. Vår Italienresa avslutades med en vacker tågresa genom Brennerpasset till Innsbruck, där vi stannade två dagar och som pricken över i såg EM-finalen i fotboll på storbildsskärm i centrum av Innsbruck. EM-slutspelet i fotboll satte en viss prägel på hela italienresan. Via Nurnberg åkte vi sedan nattåg till Köpenhamn och sedan X2000 till Stockholm. Sammanfattning: En fantastikt spännande och fin resa i norra Italien.

Tack för några bra tips från in-italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map