Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo sett från luften Restaurang på Hotel La Paül Trädgård på Hotel La Paül Pool på Hotel La Paül
 
Hotel Smeraldo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Smeraldo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Smeraldo är ett fint 3-stjärnigt hotell, som ligger på själva Sirmione-halvön, endast cirka 600 meter från staden gamla historiska centrum. Hotellet delar faciliteter med systerhotellet La Paul som ligger precis på motsatt sida av den väg som förbinder Sirmione med "fastlandet". Hotellet ligger nere vid vattnet, och har en härlig trädgård med en liten pool till barn. Det finns en privat parkering, och från trädgården (och från några av rummen) har du utsikt mot staden Peschiera. Det finns en liten lustbåtshamn endast några få minuters promenad från hotellet, som också bidrar till den trevliga stämningen.

Gemensamma faciliteter med grannhotellet La Paul

Hotel Smeraldo delar som nämnt faciliteter med Hotel La Paul, som har reception, restaurang (övertäckt utomhus på sommaren), pool, trädgård, strand, brygga och konferensrum. Vid ankomst checkar du in på Hotel La Paul, och det är också här du äter middag. Du har direkt förbindelse med receptionen på La Paul via en internetförbindelse i Hotel Smeraldas entré, så du behöver inte gå över gatan för att få svar på en eventuell fråga.

Läs mer om Hotel Smeraldo

Bra läge och många utflyktsmöjligheter

Trafiken till och från Sirmione centrum passerar precis förbi hotellet, som dock ligger tillbakadraget från vägen, men du ska observera att det kommer vara en del trafik i närheten under dagstimmarna, medan det är lugnt och stilla på kvällen och natten. Det centrala läget ut mot vägen, betyde också att det finns goda möjligheter att åka iväg på utflykter i området. Det är endast en kort bilfärd till Gardasjöns södra städer Peschiera och Desenzano, där du också kan stiga på tåget och ta en tur till t.ex. Verona och Vendig. Vill du gå på opera i arenan i Verona under sommaren, har du inte heller långt hem efter föreställningen. Reser du med barn, kommer de säkert uppskatta en tur på sjön, och här finns också många utflyktsmöjligheter som framförallt passar barn, bland annat nöjesparkerna Gardaland, Movie World och det stora vattenlandet Caneva Aquapark som alla ligger nära hotellet.

Fina och enkla rum med balkong

Hotel Smeraldo har totalt 25 enkelt men fint inredda rum, som alla har telefon, satellit-TV, kassaskåp, aircondition samt bad med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Dessutom har de en balkong eller terrass. Det är möjligt att boka två dubbelrum som är förbundna, så kallade "connecting rooms". Rummen har utsikt mot sjön, trädgården eller vägen och varierar i storlek. Några kan användas som dubbelrum, trebäddsrum eller fyrbäddsrum. Några av rummen består av ett dubbelrum samt ett litet rum med två enkelsängar, andra består av ett stort rum med dubbelsäng och två extrasängar i en bäddsoffa. De stora rummen har som regel fler balkonger eller terrasser av varierande storlek, och i några rum tillhör den största balkongen badrummet.

Läs om rummen på Hotel Smeraldo

Dölj texten
 
 
search map