Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är välskött och så fort du stiger in i den smakfulla lobbyn, i sobra färger, är atmosfären påtaglig. Detta är ett hotell som passar dig som vill bo bra, ha fin service från proffsig personal, äta gott, slappa i en solstol och kunna låta bilen stå.

Här finns ett vackert poolområde

Hotel Olivi Thermae & Natural SPA ligger i Sirmiones norra del, lugnt och skönt borta från stadens vimmel. Läget är perfekt eftersom det endast tar fem min att till fots traska bort till alla butiker och uteserveringar. Du bor i ett grönt och lummigt område med sjön strax intill dig. I trädgården ligger det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll samt en bar/restaurang "La Bissa". Här kan du beställa något gott att dricka under dagens lopp och även äta lunch från en à la carte meny (med italienska specialiteter), och både mat och service håller hög kvalitet.

Du har allt du behöver och lite till

Ytterligare en bar, loungebaren, hittar du inne i lobbyn där du även har sköna sittplatser. I anslutning till baren finns ett trevligt litet rum, fint inrett och med utsikt över poolen. Här är mysigt att sitta när solen gått ner och mörkret lagt sig. Efter kl 18.30 kan du tillsammans med din cocktail njuta av en rik buffet med sött och salt.

Väldoft och smakfullhet är något som även restaurangerna bjuder på och då syftar vi först och främst på maten. "La Limonaia" bjuder på sjöutsikt från terrassen och är valet för dig som önskar en romantisk middag med levande ljus. Degli Olivi känns lyxigt och även här kan du bl a njuta av italienska specialiteter, lokala viner och skön atmosfär.

I Sala Belvedere dukas det fram en riklig frukostbuffée och under sommarhalvåret kan du äta din frukost ute på terrassen. Har du önskemål om speciell kost som t ex glutenfritt, meddela recptionen i god tid innan.

Unna dig en SPA-upplevelse

På Hotel Olivi Thermae & Natural SPA finns som du ser i namnet ett SPA. Här har du en inomhuspool med termalvatten, bastu, turkiskt bad, relaxområde och kan mot avgift beställa massage och andra behandlingar. Inträdet till SPA-avdelningen (du måste vara över 18 år) betalar du plats och får då badrock, slippers och handduk.

Kan vara bra att veta

Beställer du halvpension hemifrån har du ett rabatterat pris.I perioden 1/6-15/9 hålls det en sk Tea-Time på hotellet där du bjuds på te och kakor. Och i perioden 15/6-31/8 hålls det levande musik en gång i veckan.

För att komma till Olivi Thermae måste du ta dig igen Sirmiones historiska del och det kan verka krångligt att med bil ta sig igenom folkmassorna, men det är helt ok så länge du har tillstånd, vilket du har när du bokat ett hotell i den gamla delen. Glöm bara inte att föranmäla din ankomst.

Läs mer om Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Rummen går åt det romantiska hållet

Totalt finns det 60 rum i olika varanter, där ett par rumstyper har balkong och sjöutsikt. I de rum där du kan ha extrasängar kan dessa vara i bäddsoffa. Faciliteterna är aircondition, telefon, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map