Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Ocelle Thermae & Spa

 
Hotel Ocelle Thermae & Spa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ocelle Thermae & Spa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom sitt läge nära Sirmione's mysiga gamla del ligger hotellet alldeles ut mot Gardasjön och har privat strand, reserverad för hotellets gäster. Hotellet har flera sköna sittplatser där du kan slå dig ner med något gott att dricka och favoritplatsen för många är på terrassen som ligger vänd ut mot sjön. Hotellet är mer anpassat för dig som vuxen.

Ett snyggt och komfortabelt hotell

Hotel Ocelle Thermae & Spa är ett hotell med hög komfort och bra service. Inredningen är stilren, smakfull och modern med allt du behöver för en så trivsam vistelse som möjligt. Här finns förutom reception och lounge en frukostmatsal där en buffé dukas fram varje morgon och en beach & poolbar där du kan beställa in goda drycker. På hotellet har du möjlighet att äta lunch. När det gäller middag så hjälper receptionen dig att boka bord på en av Sirmione's trevliga restauranger.

Läs mer om Hotel Ocelle Thermae & Spa

En dag fylld med sol och bad

Gardasjön är en vacker plats med många sevärda platser, byar och städer. Så givetvis bör du passa på att se dina omgivningar. Från Sirmione kan du även ta båt så att du får se den historiska lilla staden även från sjösidan.

Men ibland kan det vara skönt att bara få komma ner i varv, och detta kan du göra antingen på hotellets tillhörande lilla "strand" eller på hotellets SPA. Du har som gäst fritt inträde hit (ej för barn under 16 år) och här har du bl.a jacuzzi,, bastu, emotionella duschar och möjlighet till fitness samt olika behandlingar. Till hotellet hör även en pool med thermalvatten samt en pool med sötvatten.

Fina och komfortabla rum

Hotellet har 45 rum och du kan välja rum med både balkong och sjöutsikt. De är alla utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, telefon och badrum med hårtork, badrock och slippers. Det finns möjlighet till garage och parkering på förfrågan och mot avgift. Det kan vara bra att veta att hotellet ligger granne med en av de stora parkeringsplatserna.

Läs om rummen på Hotel Ocelle Thermae & Spa

Dölj texten
 
 
search map