Omdömen från Hotel Meridiana

 
Hotel Meridiana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Meridiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Meridiana

Läs personliga omdömen av Hotel Meridiana som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Meridiana. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Maritta och man från Hudiksvall i Sverige bodde på Hotel Meridiana i Sirmione från den 6. till den 11. oktober 2010. Sedan fortsatte turen till Milano och Hotel Mennini.

Vi har haft en härlig vecka i Italien( 1:a veckan i oktober) även om högsäsongen var över och även sommarvärmen. Tack för god service och inspirerande sidor. Alla bokningar fungerade bra. Vi hade Sirmione som bas för vår upptäcksfärd runt Gardasjön. En mycket mysig och trevlig stad. Bra förbindelser med båt till andra byar. Bifogar några bilder till fototävlingen, alla bilder är från Sirmione.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulrika och man från Falkenberg i Sverige bodde på Hotel Meridiana i Sirmione från den 10. till den 12. oktober 2009. Sedan fortsatte turen till Limone sul garda där man bodde på Hotel Monte Baldo.

Allt va toppen, vi är jätte nöjda. Om vi börjar med Sirmione va det jätte bra ett mysigt ställe. Men när vi kom till Limone va det ännu bättre. Stället va underbart och vårat hotell MonteBaldo va det mysigaste och bästa ställe vi har bott på toppen. Salo va helt ok men efter dessa toppen ställe tyckte bara ok. Vi tyckte att det va skönt att inte va där under högsäsong nu kunde man köra runt sjön utan att köa. Det va en härlig sen höstsemester.
Nästa gång ska vi åka till Amalfikusten eller Toscana då kommer vi boka genom er. Er hemsida va jätte bra. Tack för all hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Claes och fru från Karlshamn i Sverige bodde på Hotel Meridiana i Sirmione från den 23. till den 25. juni 2007 innan turen fortsatte mot Toscana och Castiglioncello.

Jo tack, resan var bra.
Det vi bokat fungerade bra. Inga konstigheter eller incidenter och de områden vi valt var vi nöjda med.

Däremot vill vi gärna kommentera följande:
Sirmione var klart över våra förväntningar såväl området som boendet.
Hotellet höll avsevärd högre klass än förväntningarna och deras personal var mycket serviceinriktad.
Något att rekommendera!

Vad gäller Castiglioncello var det snarare motsatsen, vad gäller boendet. Hotellet lever inte upp till dess marknadsföring.
Detta gäller framförallt restaurangen där också även frukost skall ätas. Dålig stil på personal och väldigt ofräsch inredning och miljö.
Frukost, även vad gäller Italien, var katastrof. I övrigt åt vi bara en gång och inte mer.

Castiglioncello har för övrigt ett bra urval av matställen och ligger ganska bra till för vidare utflykter.
Staden är det inget fel på och vi trivdes ganska bra.

Om in-italia har vi bara gott att säga.
Då framförallt att ni har sett till att hålla oss välinformerade under tiden från vår första beställning till idag.

Tack för samarbetet och vi rekommenderat er till andra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Roy och fru från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Meridiana i Sirmione från den 26. till den 27. juni 2007.

Vi har haft en fantastik semester i flera avseende och inte minst i Italien.
Vårt första stopp blev i Soave, som vi inte hade förbokat. En fantastisk liten stad med en härlig Lady och lufsenkänsla. Första inbokade stoppet var Sirmione i Gardasjön. Ett väldigt trevligt hotell med bra rum och positiv personal. Sirmione är ett måste för alla Italien och Gardasjöbesökare.

Nästa stopp var 4 övernattningar i Castiglioncello på hotell Bahia. Hotellet hade ett läge högt uppe på en klippa som slår det mesta. Enligt uppgift var hotellet relativt nyrenoverat, men renoveringen var nog enligt mitt förmenande i sparsammaste laget. Både min fru och jag förundrades över att man inte på ett bättre sätt tagit tillvara den potential som hotellet och dess läge har. Det hade kunnat vara en riktig guldklimp i rätt management. Tyvärr så var nu inte så fallet vilket drar ner betyget för vistelsen som i övrigt var mycket bra. Missa inte byn Bohlgari som ligger c:a 3,5 mil från Castiglioncello rätt in i Toscana. En pärla.

De sista två övernattningarna hade vi i Milano på hotell Concorde.

Trevligt hotell, vänlig personal och bra rum. Ett riktigt bra läge med tanke på det väl utbyggda tunnelbanesystemet.
Till Milano åker vi gärna igen.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att allt flutit på med stor belåtenhet ända från den första kontakten med in-Italia per telefon till den sista övernattningen och utcheckningen i Milano. Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget även om det kliade lite i fingrarna att få sätt klorna i hotell Bahia och dess förutsättningar.

Vi lär säkert återkomma och har också rekomenderat in-Italia till goda vänner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map