Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Meridiana

 
Hotel Meridiana är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Meridiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Meridana ligger i Sirmiones historiska centrum bara en liten bit från kurbaden ”Catullo”. Hotellet ligger bland vackra gröna omgivningar men har samtidigt nära till butiker, restauranger, barer och stranden. Hotellet är från 1950-talet men är helt nyrenoverat. Alla rum har badrum med hårtork, aircondition, satelit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox och utsikt.

På bottenvåningen ligger reception, uppehållsrum, läsrum, frukostmatsal och bar. På första våningen ligger en fantastisk terrass med utsikt över sjön. Hotellet har också en trädgård, en parkering och är handikappvänligt!

Läs mer om Hotel Meridiana

Hotell byggnaden har en särskild historia. Här bodde nämligen den unga medicinstuderande Benedetta Bianchi Porro som dog bara 27 år gammal av polio. Hennes starka tro och barmhärtighet väckte mycket stor uppmärksamhet och hon har blivt helgonförklarad av den katolska kyrkan.

OBS: Er voucher ger fri tillgång att köra in med bil till Sirmiones historiska centrum. Under helgerna bör man komma innan kl. 15.00 eller efter kl. 18.00

Dölj texten
 
 
search map