Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Mavino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta lilla hotell med sina 28 rum är mycket omtyckt, dels för sitt läge men även för sin vänliga och hjälpsamma personal samt fina rum. Hotellet är tre-stjärnigt men vi har valt att ge det 4 solar på grund av sin fina trevliga miljö och läge. Att här inte finns restaurang gör inte så mycket eftersom du har den närmsta strax utanför dörren och flera utmärkta matställen inom ett kort promenadavstånd. Precis som stadens små butiker, glassbarer och cafeér.

För en avkopplande semester

På hotellet finns en trevlig lobby och reception samt en bar där du kan beställa in en kopp kaffe eller något annat gott att dricka. Utöver detta har du ett frukostrum där det dukas fram en kontinental frukost mellan kl. 07.30-10.00. För dig som kommer med bil, måste detta föranmälas och den allmänna parkeringen har du ca 500 meter bort, mot avgift. Kommer du inte med bil så stannar lokalbussen strax utanför stadens port.

Om du känner för att koppla av lite extra och unna dig en dag med SPA kan du bege dig till Aquaria SPA som du har ca 10 meter bort. Du har som gäst på Mavino en del rabatter. Hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta med både detta samt parkering och den shuttleservice du har från parkeringsplatsen.

Läs mer om Hotel Mavino

Du bor bra med eller utan sjöutsikt

Hotellet har 28 rum och vi kan erbjuda dig dubbelrum med eller utan sjöutsikt. Stilen är modern i smakfulla färger där de vackra trägolven och taken hjälper till. Rummen har alla samma faciliteter som aircondition (i högsäsong), minibar, internet, Sat-TV, kassafack och badrum med dusch (5 rum har badkar) och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Mavino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map