Omdömen från Hotel La Paül

 
Hotel La Paül är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Paül är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Paül

Läs personliga omdömen av Hotel La Paül som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Paül. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Sven-erik & Barbro från Linköping i Sverige bodde på Hotel La Paül i Sirmione från den 11. till den 17. augusti 2012.

Allt är till belåtenhet och allt fungerade bra. Det finns inget att klaga på, tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anders med sällskap från Vikingstad i Sverige bodde på Hotel La Paül i Sirmione från den 2. till den 4. maj 2008.

Hej, Sirmione var betydligt mer turisttätt och stökigt, men dock en upplevelse förstås. Hotell La Pul var helt ok. Rummet fräscht. (en konstig detalj var att badrummets och toalettens öppna fönster var in på grannens balkong, haha!!) Det var dock papperstunna väggar och eftersom vi lämnat barnen hemma för att få rå om oss själva kändes det lite lagom mysigt att ha småbarnsfamiljer åt alla riktingar med barn som höll sig vakna om nätterna. Jätte vackert område i Italien! Hyr bil eller cykel och ta er upp i bergen! Gillar man att promenera, var beredd på att ni får trängas med trafiken rätt mycket. Och ta med en GPS om det är möjligt, det var inte lätt att hitta mha kartor eller skyltar. Gillar man trädgård var Botanica Hruska (tror att det stavas så) i Gardone en oas. Härligt att ligga på en bänk och slumra mitt bland alla "levador" och växter! Anna och Anders (numera Grimlycke)



Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map