Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel La Paül

 
Hotel La Paül är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Paül är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Paül ligger på Sirmione halvön, ca 10 minuters promenad från det historiska centrum och delar faciliteter med systerhotellet Smeraldo, som ligger tvärs över vägen.

Hotellet ligger nere vid vattnet och har en fin trädgård med solstolar, en egen strand och båtbrygga samt utsikt mot staden Desenzano. Det finns en liten lokal lustbåtshamn bara ett par minuters gång från hotellet som också bidrar till den trevliga stämningen.

Läs mer om Hotel La Paül

Hotellet har reception, restaurang (övertäckt utomhus om sommaren) med specialrätter för glutenallergiker, frukostmatsal, pool (10 x 15 m och 1,5 m djup), (barnpool finns på Hotel Smeraldo), trädgård med solstolar, strand, båtbrygga, konferensrum och parkering.

Då trafiken till och från Sirmione centrum passerar precis förbi hotellet ska man vara uppmärksam på att det kan förekomma viss trafikbuller i de delar av hotellet som vätter mot vägen, bland annat vid poolen och en del av rummen.

Hotel La Paül har totalt 57 enkelt men fint inredda rum, som alla har telefon, satellit-TV, wifi internet, säkerhetsbox, aircondition samt badrum med dusch, toalett och hårfön. De flesta av rummen har balkong eller terrass med bord och stolar.

- Superior rummen har utsikt mot trädgården eller poolen och kan användas som dubbel-eller trebäddsrum, och de har nästan alla balkong med bord och stolar.
- Panorama rummen kan användas som dubbel- eller trebäddsrum och har hel eller delvis sjöutsikt, minibar, vattenkokare för kaffe eller te och balkong med bord och stolar.
- Familjerummen består av en dubbelsäng och två enkelsängar och vätter mot trädgården eller poolen samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns vattenkokare för kaffe eller te och balkong eller terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map