Hotell i Sirmione vid Gardasjön

Hotel Du Parc

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i ett område som heter Colombare och du har ca 2,8 km in till Sirmiones historiska och mysiga centrum där du kan njuta av historiens vingslag i de trånga gränderna. Strax intill hotellet finns en pizzeria och inom gångavstånd, ca 500 m, har du fler restauranger och barer att välja mellan. Du kan även promenera till sjön och en liten småbåtshamn som du har ett par hundra meter bort.

Du har en bra utgångspunkt

Från Hotel du Parc kan du göra många trevliga utflykter, som passar alla i familjen. Öster om dig ligger den underbara lilla staden Verona och det världskända vindistriktet, Valpolicella. Här kan du beundra Julias balkong och besöka kända gårdar som Masi. Rundar du sjön och svänger norrut kommer du fram till barnens favorit, Gardaland. Här är det lätt att spendera dagarna med roliga aktiviteter av olika slag. Fortsätter du sedan norrut har du små byar och städer som är väl värda ett besök, som t.ex. Lazise och Bardolino.

För dig som är golfintresserad kan det vara bra att veta att det finns flera golfbanor inte alltför långt bort, där du kan köpa greenfee till nedsatt pris, som t.ex. på "Golf Club Verona" (ca. 30 km), "Golf Club Villafranca" (ca. 25 km), "Golf Club Bogliaco" (ca. 45 km) och "Golf Club Franciacorta" (ca. 65 km).

En tennisbana, Tennis Benaco, finns nära stadens historiska centrum. Fråga gärna om tips och råd i receptionen så gör de vad de kan för att hjälpa dig tillrätta.

Läs mer om Hotel Du Parc

Ett hotell för en skön vistelse

Hotel du Parc erbjuder en lugn och skön semester. Här finns en stor lobby med bar där du kan beställa olika drycker och lättare snacks. Hotellet har även en restaurang, vilket kan vara praktiskt för dig som vill "stanna hemma" en kväll. Restaurangen erbjuder ett klassiskt italienskt kök med både lokala som internationella inslag. Har du speciella önskemål eller allergier så säg till i god tid innan.

Låt gärna bilen stå

Det finns parkeringsplats för dig som kommer med bil. Här finns även möjlighet till garage men då de endast har ca 25 platser är det först till kvarn som gäller.

Om du känner för att utforska dina omgivningar men vill låta bilen stå då kan du antingen ta dig runt till fots eller hyra cykel på hotellet (om du inte har med egen förstås). I perioden maj till september erbjuder hotellet fri shuttleservice, 3 ggr per dag,till stadens historiska centrum och tillbaka. Hör med receptionen exakt vilka tider som gäller. Vanligen är det under veckodagarna och i högsäsong.

Från Sirmione går det båtar med möjlighet att korsa sjön till bl.a. Bardolino. Du kan även hoppa på en endagstur där du får uppleva sjön från den "rätta" sidan. En gång i veckan under perioden 1/5-30/9 håller man levande musik som underhållning.

Bada i poolen eller på stranden

Till hotellet hör ett fint litet poolområde där det finns utplacerade solstolar och parasoller, så att du kan koppla av under solens värmande strålar. Känner du för ett uppfriskande dopp i sjön är detta möjligt ett par hundra meter bort. På den offentliga stranden finns det möjlighet att hyra trampbåtar, gummibåtar, solstolar och parasoller.

Du bor i komfortabla rum, de flesta med balkong eller terrass

Det finns totalt 93 rum på Hotel du Parc i olika kategorier. De har alla en dubbelsäng eller twinbäddar, badrum med dusch och toalett, hårtork, telefon, Sat-TV, minibar, luftkonditionering och kassafack. Rummen har balkong (de flesta) eller terrass. I rummen finns det badhanddukar att tillgå. Det är möjligt att få en eller två extra sängar på rummet. Wi-Fi har du i hela byggnaden.

Läs om rummen på Hotel Du Parc

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map