Semesterbostad i Sirmione - Lugana vid Gardasjön

Residence Tiglio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Tiglio består av ca. 100 lägenheter och ligger ca. 6 km från centrum av Sirimione. Gardasjöns bredd ligger dock ännu närmare, ca. 1,5 km bort.

Sjöstrand inom 1,5 km

Man kan enkelt och snabbt komma till en offentlig strand, som ligger endast 1,5 km. från stället. Residence Tiglio är familjeägt och paret är tysk- italiensk. Stället fungerar även som campingplats och är därför särskilt ägnat åt barnfamiljer.

Läs mer om Residence Tiglio

Pool och flera faciliteter

På stället finns en pool till både barn och vuxna med liggstolar och parasoller. Poolen ligger tätt på huvudvägen och man kan därför höra bilarna. Däremot så skyddar de höga träden för all eventuell insyn. Dessutom finns här en minimarknad, bar, restaurant/pizzeria, lekplats för de minsta, reception och parkeringsplats till alla lägenheter.

Enkla lägenheter

Lägenheterna är fördelade i radhus på antingen första eller andra våningen. Lägenheterna är alla spartanskt och enkelt inredda med trots det är de utrustade med aircondition och microvågsugn. Alla utomhusfaciliteter är däremot mycket bra.

Lägenheterna på Residence Tiglio

Lägenhet (classic) m. 1 sovrum och balkong/terrass

Lägenheterna är på ca. 40 m² och består av uppehållsrum med två enkel bäddsoffor, matplats, kokvrå med två kokplattor och TV, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Alla lägenheter har en bred balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Tiglio

Läs personliga omdömen av Residence Tiglio som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Tiglio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Residence Tiglio

Bedömning av Residence Tiglio

Läs mer

Bedömning av Residence Tiglio

Läs mer

Bedömning av Residence Tiglio

Läs mer

Ren avslappning

Lägenheterna är av bas-standard, och inte så spännande. Bland annat köket är dåligt utrustat. Men det är ju inte där semestern ska spenderas, så det är ok. Själva stället är fint med trevlig personal och det är rent och fint. Poolområdet är vackert och levde upp till förväntningarna. Kommer gärna igen.

Läs mer

Superbra semester

Vi har haft en superbra semester med riktigt bra service, fin lägenhet med allt som behövs. Riktigt professionell service av In-Italia. Bra och snabba svar på frågor, och verkligen hjälpsamma.
Vi kommer helt klart använda oss av In-Italia igen.

Läs mer

Bedömning av Residence Tiglio

Läs mer
 
search map