Omdömen från Residence Punta Grò

 
Residence Punta Grò är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Punta Grò är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Lugana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Punta Grò

Läs personliga omdömen av Residence Punta Grò som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Punta Grò. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Punta Grò

Gardasjön som semester-destination

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Tvårumslägenhet (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Punta Grò

Gardasjön som semester-destination

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Lägenhet m. 2 sovrum (comfort)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Familjevänligt

4 minuter att gå ner till havet med badbrygga. Av alla de platser som vi badade runt Gardasjön , är vattnet här mycket varmt. Mycket få turister på detta område jämfört med andra platser vi var på. En avkopplande och familjevänlig plats. Lägenheten själv var mycket spartanskt, men var bra för våra behov. Räkning på 80 euro för tvätt / handdukar / turistskatt för tre vuxna och ett barn på fem dagar vid avresa. 2 bra resturants precis utanför receptionen. Det var gratis utomhusbio (dubbad till italienska) på plats och gratis rockkonsert medan vi var där. Huruvida detta var ett plus att jag är lite osäker. Poolen är nyrenoverad och ser mycket bättre än på bilderna. Vi har inte internet i lägenheten, förutom när vi stod på en stol på terrassen på andra våningen. Vi kommer ofta tillbaka, men främst på grund av avståndet till havet och lugnet

Gardasjön som semester-destination

De tre mest otroliga platser var inom stadens murar i Lazise, Malcesine och Sirmione. Sett från din bil och gå igenom de viktigaste knutpunkterna i början kan verka som fästningsområden. Det är här du hittar de gamla städerna. Håll främst i öster och södra sidan av Gardasjön . Han har långt borta västerut på söndagar, där du kommer att bara fastnat i ständig kö söderut till småtimmarna. (Toscolano är inte värt ett besök).

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Trerumslägenhet (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Kanon

Något sliten anläggning. MYCKET tillmötesgående personal.
I det stora hela en mycket bra resa.
Kai Egholm

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Trerumslägenhet (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt familjeställe.

Bortsett från att det regnade 80% av tiden och temperaturen var under 20 grader så har vi haft en bra vistelse på Punta Gro. Barnvänliga pooler, rent och välskött. Området med frittliggande hus och träd skapar en parklik stämning. Allt i allt ett bra läge. Ett litet minus är att allt har lagts upp till att det skall vara sol och sommar. Och när det regnar så är möjligheterna begränsade om man skall köra efter attraktionerna. Vi har varit nöjda med stället och vår vistelse.

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Studio (classic)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra och ordentligt ställe

Bra, lugnt, och trevligt ställe för familj med mindre barn.

Stället är avskärmat med stängsel och port/lås, så man får intrycket av att det inte är vem som helst som får komma in. Det var många italienska familjer där, en bra indikator på ordentliga förhållanden.
Stranden ligger 5 minuters gång därifrån och med två pooler och en stor lekplats precis bredvid finns det gott om saker att göra för barnen.
Det fanns inget wifi, riktigt dåligt år 2013...
Allt i alla ett ställe vi utan tvivel kommer att överväga att komma tillbaka till.

Residence Punta Grò
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Punta Grò
Tvårumslägenhet (classic)

Mycket litet, mycket litet kök, inget wifi
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Den lokala pizzerian är fantastisk
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jørgen fra Børkop boede på Residence Punta Grò i Sirmione - Lugana

Det har varit en fantastisk resa. Punta Gro är helt ok, även om den är gammal. Dock saknas lite skyltar för nummer på husen och lägenheterna. Vi kan lika gärna danskar önskar oss att köket var så. äggkoppar, vinglas, korkskruv.
Men en mycket söt och hjälpsam "dam" som var i receptionen.
Allt som allt en lyckad resa. Kanske kan du påpeka att vid Punta Gro kan köpa både biljett och bussresa till operan i Verona, är det en bra resa.

Tack för hjæpen och god service

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Gert med sällskap från Glumslöv i Sverige bodde på Residence Punta Grò i Sirmione - Lugana från den 24. september till den 1. oktober 2011.

Det var en skön och trevlig resa vi hade, vädret var kanon bra. Allt till en belåtenhet, det var inget att klaga över, det var centralt till det mesta. Vi är nöjda och belåtna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map