Semesterbostad i Sirmione - Lugana vid Gardasjön

Residence Punta Grò

 
Residence Punta Grò är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Punta Grò är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Lugana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På ca. 6 kilometers avstånd från Sirimiones historiska centrum, på huvudvägen mellan Sirimione och Pescheria del Garda finner man Recidence Punta Grò. Även om lägenheterna ligger mellan vägen och Gardasjön blir man inte störd av trafiken då det ligger i ett grönområde på ca. 140.000 m². Här finns ca. 350 lägenheter fördelade på hela området.

Allting på stället

Stället är idealiskt för barnfamiljer då barnen här har möjlighet att springa runt i den stora gröna parken under de många skuggiga träden. På stället finns två pooler både till barn och vuxna (badmössa är obligatorisk) och därutöver tillgång till en offentlig strand. Av andra faciliteter kan nämnas en tennisbana som kan användas mot betalning, en lekplats för de minsta, bar, restaurang/pizzeria, affär (öppen från maj till september), reception och parkeringsplats. Därutöver kan man även hyra cyklar och busshållsplats finner man nere vid affären.

Läs mer om Residence Punta Grò

Hus med tillhörande uteplatser

I det 140.000 m² gröna området ligger lägenheterna fördelade i både små hus och större villor, alla med rymliga utomhus arealer. Alla lägenheter är funktionella men olika inredda. Då de är från -70 talet kan stilen ibland verka gammaldags, speciellt köken som varken har ugn eller frysfack. De har alla antingen möblerad balkong eller terrass (några av balkongerna delas med grannlägenheten) de är alla möblerade. OBS: Check-in kan man endast göra mellan kl. 16.00 och 19.00. Efter kl. 19.00 är det inte möjligt att checka- in och man måste övernatta på annat hotell för egen räkning.

Läs om lägenheterna på Residence Punta Grò

Dölj texten
 
 
search map