Semesterbostad i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Residence The Garda Village

 
Residence The Garda Village är inte tillgänglig i dagsläget
Residence The Garda Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Colombare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Strax utanför den omtyckta, pittoreska lilla staden Sirmione ligger ett område som heter Colombare och det är här vi hittar denna trevliga semesterby. Här finns det du behöver inne på området vilket kan vara extra bekvämt för dig som reser med barn. Flera pooler, lekplatser och shower gör att speciellt barnen trivs som fisken i vattnet. Läget är som sagt bra eftersom du bor intill Gardasjön och du har härifrån ett bra utgångsläge att besöka dina omgivningar.

Vi börjar med de yngsta semesterfirarna - barnen

Trivs barnen trivs jag, brukar många säga och det stämmer säkert. Något som stämmer i alla fall är att barnen trivs på Garda Village för här kan de leka av sig och träffa nya vänner. Poolerna är det som är allra mest populärt och det finns även pool för de yngsta resenärerna. När hungern sätter fart och det är dags för en lättare lunch behöver du inte ta dig långt då det går att köpa goda mackor och snacks nästan alldeles intill poolkanten.

Efter flera timmar i vattnet är det ofta lekplatsen som hägrar och här kan de antingen leka med vänner eller deltaga i de aktiviteter som ordnas. För barn mellan 4 och 12 år finns en s.k miniklubb där de kan träffa nya kompisar och öka sin kreativitetet genom att delta i alla roliga evenemang som ledarna håller i.
I högsäsong brukar det hållas fyra shower i veckan som även du som vuxen kan tycka är roande. Underhållning och barnklubben hålls i perioden 15/5-15/9 och är på språken italienska, engelska, tyska och holländska.

Läs mer om Residence The Garda Village

Slappa vid poolen, på stranden eller åk på utflykt

Hur dina dagar ska se ut vet bara du och det bästa av allt är att detta behöver du inte tänka på just nu. Du kan välja att en dag stanna kvar "hemma" och bada av dig ordentligt i en av poolerna eller dra ner till "stranden (önskar du köpa till strandservice är detta möjligt i juli - augusti). Nere vid stranden finns en kiosk som serverar olika drycker, hamburgare, mackor m.m så det är bara att förflytta sig ett fåtal meter från solläge till sittläge.

Det bästa med att bo vid sjöns södra del är att du snabbt och enkelt når olika sevärdheter. Du har Verona med sin kända balkong, underbara arena och mysiga centrum endast ca 40 km bort. Det kända vindistriktet Valpolicella ligger strax ovan Verona så innan du åker hem har du goda chanser att handla fantastiska viner med dig hem. Här finns flera vingårdar du kan besöka där du även kan få vinprovning, b.l.a Masi och Serego Alighieri som dessutom samarbetar med varandra.

Om barnen får bestämma blir det säkert en tur bort till nöjesparken Gardaland, som ligger ca 17 km bort. Här kan hela familjen roa sig med vattenrutschkanorna på CanevaWorls, upptäcka livet under vattenytan på Sea Life Aquarium och få en inblick i filmens värld på Movieland.

Samla hela familjen på en pizzakväll

Du bor med självhushåll vilket är mycket praktiskt då du själv kan bestämma vad som ska finnas med på menyn och när den ska intagas. Till din lägenhet eller villavagn har du dessutom en terrass så att du kan njuta av maten under bar himmel. Men du behöver inte stå för matlagningen själv utan kan traska bort till Ristorante Garda Village som serverar ett klassiskt italienskt kök. De har även barnmeny, vegetariska rätter och en del glutenfritt. Till allas förtjusning serveras här dessutom goda pizzor, ett bra tillfälle att samla hela familjen på en pizzakväll. Känner du för att variera dig kan du antingen bege dig till Colombare där du har flera restauranger, mysiga Sirmione eller Desenzano.

Drinken innan eller efter maten kan du ta borta vid Bar Teatro där du har fin utsikt över sjön. Här finns både nationella som internationella ölsorter och aperitivi av olika slag som du kan njuta av samtidigt som solen är på väg ner. I Bar Teatro serveras under dagens lopp frukost, lunch, mellanmål och middag.

Du har egen uteplats

På Residence The Garda Village kan du välja mellan boende i 2-rumslägenhet (bungalow comfort), samt boende i två olika typer av villavagn. Alla har egen uteplats så att du kan äta utomhus. Aircondition har du i allrummen och alla har TV. Värme finns om du väljer att åka i för eller eftersäsong. Tvättmöjlighet finns på området, mot avgift.

Dölj texten
 
 
search map