Hotell i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Hotel Porto Azzurro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Låna en cykel och cykla till Sirmione

Mitt i ett bostadsområde, utanför den gamla stadskärnan, ligger Hotel Porto Azurro i ett lugnt område i Colombare Hotellet erbjuder uthyrning av cyklar för längre turer, eller om du bara vill åka in till Sirmione - för upp till tre timmar är cyklarna kostnadsfria. Stranden och Gardasjön ligger ca 500 meter från hotellet. Sirmione stad ligger cirka en 25 minuters promenad bort, eller med cykel lite mer än 10 minuter. Promenaden är trevligt längs vattnet, och du går under träden, skyddad från den brinnande solen. I hotellets direkta närhet finns också en hel del barer, affärer och restauranger. Naturligtvis har du ett bredare utbud av möjligheter i Sirmione.

Intim atmosfär och mysig trädgård

Hotellet är ett litet hotell med en intim atmosfär som ger bra valuta för pengarna med tanke på de tre stjärnorna. Utomhuspoolen erbjuder en härlig möjlighet för att ha kul på hotellet och är öppen från april till oktober. Poolen kompletteras av en stor trädgård och en veranda med stolar, liggstolar och parasoller. Så, om du inte vill gå till stranden vid sjön, kan du koppla av här. Det finns också en bar med dricka och snacks. Och för de som vill utöva sport, kan du, mot en extra avgift, använda tennisbanan. Restaurangen som tillhör hotellet heter la Sirena och serverar nationella rätter. Wi-Fi och parkering är gratis.

Läs mer om Hotel Porto Azzurro

Familjevänligt med rum för plats till 4 personer

Hotellet har totalt 33 rum och de erbjuder generellt två olika rumstyper, Klassiskt dubbelrum och Superiorrum. Det är möjligt att boka Superiorrum för upp till 4 personer genom att sammankoppla dörrar mellan rummen. Det klassiska dubbelrummet är något enklare i jämförelse med Superiorummet, även om de alla försäkrar dig en bekväm vistelse. Alla rum är utrustade med aircondition, privat badrum med dusch, värdebox, wi-fi, satellit-TV, hårtork, minibar / kylskåp, terrass eller balkong (vissa mot Gardasjön och några mot trädgården eller poolen).

Läs om rummen på Hotel Porto Azzurro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Porto Azzurro

Läs personliga omdömen av Hotel Porto Azzurro som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Porto Azzurro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Porto Azzurro

Bedömning av Hotel Porto Azzurro

Läs mer

Sirmione

Härligt ställe med utmärkt frukost, till ett bra pris

Läs mer

Bedömning av Hotel Porto Azzurro

Läs mer
 
search map