Hotell i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Hotel Mauro

 
Hotel Mauro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mauro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Colombare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i en den trevliga och sevärda staden Sirmione, endast 200 meter från Gardasjön. Sirmione attraherar många turister varje år, ibland så många att det är svårt att få uppleva dess historiska karaktär. Men besöker man området vid rätt tidpunkt kan du lugnt promenera genom Sirmione, och vi rekommenderar dig att gå genom porten för att besöka Castello di Sirmione. Om du klättrar upp för trapporna och går upp till toppen, är du garanterad en vacker utsikt över Gardasjön och Sirmione.

Sceniskt område, perfekt för vandring

För dig som är lite mer aktiv rekommenderar vi en härlig promenad längs Gardasjön, öster om Sirmione. Sträckan är väldigt scenisk och tar dig förbi kyrkan Santa Maria från 1500-talet, små mysiga stränder och svavelkällor som har använts som naturliga SPA - och fortfarande gör idag. Om du vill utforska området ytterligare, ska du bege dig till halvöns norra sida och besöka Catallus grottor. Här hittar du resterna från en antik romansk villa (Villa Romana). Nära Hotel Mauro, i stadens centrum hittar du en offentlig tennisbana och en lekplats för yngre barn. Hotellet har ett perfekt läge för att utforska denna norra region av Italien, beläget mellan Brescia och Verona, med bussar som tar dig till båda dessa städers centrum.

Läs mer om Hotel Mauro

Njut av ditt kaffe på den fina terrassen framför hotellet

På morgonen är det härligt att sitta på terrasen framför hotellet och njuta av en kaffe och en lugn morgonstund. Frukostbuffén är ganska varierande för att vara ett litet 3-stjärnigt hotell och kompletteras av en bar, från vilken du kan beställa din cappuccino på terrassen. Vidare finns det en TV-lounge och parkeringen på hotellet är gratis. Hotellet har en restaurang som serverar nationella och lokala rätter. Wi-Fi finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena.

Rum med luftkonditionering

Hotel Mauro erbjuder totalt 20 enkla, men komfortabla rum med luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kassafack, TV, telefon och några rum har även balkong.

Läs om rummen på Hotel Mauro

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Mauro

Läs personliga omdömen av Hotel Mauro som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mauro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Mauro

Två härliga veckor med både upplevelser och avslappning

Centralt beläget hotell i lugna omgivningar. Kort avstånd till strand på västsidan med fin utsikt till gamla Sirmione.
Vi upplevde personalen som vänlig och tillmötesgående. Mycket serviceminded och alltid villiga att hjälpa till när vi hade frågor. Bra på engelska. Det är ett trevligt litet hotell, som också nyttjas av italienare. Frukostbuffén var stor med ett bra urval.
Vi hade önskat lite mer flexibilitet gällande var vi kunde äta. Hotellet hade en härlig terrass ut mot trädgården/vägen, som inte fick användas vid måltiderna. Vårt rum var rent och städades grundligt varje dag. Det saknas lite i underhållet (veven till markisen gick sönder första dagen, och ordnades inte förrän vi hade åkt).
Om man tycker om ett litet och lugnt hotell, kan vi varmt rekommendera detta hotell. Vi fick till också med en avskedspresent: en lokal flaska vitt vin!

Läs mer

Bedömning av Hotel Mauro

Läs mer
 
search map