Hotell i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Hotel Mauro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i en den trevliga och sevärda staden Sirmione endast 200 meter från Gardasjön. Sirmione attraherar många turister varje år, ibland så många att det är svårt att få uppleva dess historiska karaktär. Men besöker man området vid rätt tidpunkt kan du lugnt promenera genom Sirmione, och vi rekommenderar dig att gå genom porten för att besöka Castello di Sirmione. Om du klättrar upp för trapporna och går upp till toppen, är du garanterad en vacker utsikt över Gardasjön och Sirmione.

Sceniskt område, perfekt för vandring

För dig som är lite mer aktiv rekommenderar vi en härlig promenad längs Gardasjön, öster om Sirmione. Sträckan är väldigt scenisk och tar dig förbi kyrkan Santa Maria från 1500-talet, små mysiga stränder och svavelkällor som har använts som naturliga SPA - och fortfarande gör idag. Om du vill utforska området ytterligare, ska du bege dig till halvöns norra sida och besöka Catallus grottor. Här hittar du resterna från en antik romansk villa (Villa Romana). Nära Hotel Mauro, i stadens centrum hittar du en offentlig tennisbana och en lekplats för yngre barn. Hotellet har ett perfekt läge för att utforska denna norra region av Italien, beläget mellan Brescia och Verona, med bussar som tar dig till båda dessa städers centrum.

Läs mer om Hotel Mauro

Njut av ditt kaffe på den fina terrassen framför hotellet

På morgonen är det härligt att sitta på terrasen framför hotellet och njuta av en kaffe och en ugn morgonstund. Frukostbuffén är ganska varierande för att vara ett litet 3-stjärnigt hotell och kompletteras av en bar, från vilken du kan beställa din cappuccino på terrassen. Vidare finns det en TV-lounge och parkeringen på hotellet är gratis. Hotellet har en restaurang som serverar nationella och lokala rätter. Wifi finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena.

Rum med aircondition

Hotel Mauro erbjuder totalt 20 enkla, men rena rum med aircondition. Alla rum är dubbel/twin rum utrustade med förvaringsbox, TV, telefon och några rum har även balkong.

Läs om rummen på Hotel Mauro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map