Hotell i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Hotel Marolda

 
Hotel Marolda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Marolda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Colombare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Beläget i utkanten av Sirmione

Om du överväger att beställa logi på Hotel Marolda, men är lite bekymrad över om det möjligen ligger för långt ifrån centrum, så ska du tänka om två gånger. Först och främst är det väsentligt mer lugn och ro utanför själva Sirmione, och det kan vara bra att veta att det endast finns en väg som leder in på och ut från den lilla samla halvön och dess historiska centrum. Du kan välja att nyttja buss, bil eller att promenera, men under högsäsongen är det något av en utmaning att avlägga sträckan i bil. Så, om du väljer att bo på Hotel Marolda, kommer du bli väsentligt mindre frustrerad över trafiksituationen, samtidigt som du lätt kan åka iväg på utflykt utan att behöva stå i kö. Om du ändå har planer att bege dig in till centrum under dagen, är det en väldigt fin promenadtur dit. Under vägen finns ett bra urval barer och restauranger, där du kan ta en paus eller två och njuta av en förfriskning eller en middag.

Nu har du kanske förstått att Sirmione är rätt turisttät under högsäsongen, men också att det är en liten oas på kvällarna när dagsturisterna har åkt vidare. Det historiska centrumet i Sirmione, är en fotgängar-zon, och där finns många barer och restauranger där du kan njuta av en drink, en kaffe eller en middag. Sirmione är mycket pittoresk, och stadens huvudsakliga attraktioner är borgen och den romerska villan som kallas Catullos grottor. Området runt Sirmione är perfekt för att ta långa promenader eller en tur på cykel. Stränderna runt Sirmione ger också möjlighet till att utöva all möjlig sorts vattensport, t.ex. vind- och kitesurfine, segling och vattenskidor. Endast cirka 50 meter från Hotel Marolda finns en offentlig strand.

Läs mer om Hotel Marolda

Enkelt men komfortabelt

Hote Marolda har ett gott rykte, vilket framförallt beror på familjen Signori som har uppfört och drivit hotellet sedan början av 70-talet. Familjen är mycket gästfri och bidrar i hög grad till den goda och avslappnade atmosfären. Hotellet har begränsade faciliteter, och till middag och lunch rekommenderar de gärna en närliggande restaurang. Hotel Marolda har en lite trädgård med terrass och panoramautsikt över sjön. Att vakna upp här på morgonen och njuta av sin cappuccino på terrassen, är inte det värsta du kan föreställa dig... Det finns gratis wifi på hotellet och du kan parkera precis utanför dörren.

Traditionella och funktionella rum

Hotel Marolda har totalt 22 rum, som är rymliga och enkelt men bekvämt inredda med traditionella möbler. En del av rummen har en liten balkong, och det är möjligt att sätta in en extra säng. Alla rum har aircondition, minikylskåp, sat-TV, kassaskåp, telefon och badrum med toalett, dusch och hårfön.

Rummen på Hotel Marolda

Dölj texten
 
 
search map