Semesterbostad i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Green Residence

 
Green Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Green Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Colombare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Green Residence ligger vid huvudvägen men dock i lugna omgivningar i stadsdelen Rivoletlla mellan Sirmione och Desenzano. Det är cirka 200 meter till sjön och 400 meter till närmsta inköpsmöjligheter och restauranger. I Desenzano sul Garda och i Sirmione hittar du ett bredare utbud av matställen, caféer och sevärdheter.

Placering och faciliteter

Green Residence är byggt mellan 2000 och 2002 och är ett stort inhägnat område med 960 lägenheter som alla är privatägda. In-Italia förmedlar ca 40 av dessa och då lägenheterna ägs av italienare så möter man här främst italienska familjer på semester. Här finns hela 3 stora pooler med barnbassäng samt solterrass med parasoller och solstolar, lekplats för de minsta, restaurang / pizzeria samt bar, reception med fast öppningstider och underjordiskt garage.

Läs mer om Green Residence

Lägenheterna och dess inredning

Lägenheterna ligger uppdelade i olika byggnader på området, de är enkelt inredda och har alla en möblerad balkong eller terrass med grill samt satellit -TV. Byggnaderna är i högst tre etager, det finns dock ingen hiss. Tack vare den underjordiska parkeringen och att området är inhägnat så är området säkert och tryggt för små barn som kan vistas utomhus utom fara.

Lägenheterna på Green Residence

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

är cirka 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt utgång till balkong eller terrass, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

är cirka 48 m² och ligger på en eller två plan. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt utgång till balkong eller terrass, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map