Semesterbostad i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Garda Village

 
Garda Village är inte tillgänglig i dagsläget
Garda Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirmione - Colombare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast fem min bort med bil ligger Sirmiones nyare del där du har möjlighet att göra större inköp. Du kan köra till Desenzano del Garda som ligger 5,8 km bort eller om du väljer att köra österut ca 11 km, har du Peschiera del Garda där du har flera trevliga restauranger, uteserveringar och shopping.


Sirmiones gamla del känns nästan sagolik med sina vackra byggnader och trånga gränder. Hit är det endast ca 4,5 km från Garda Village och staden är ett mycket omtyckt utflyktsmål bland familjens alla familjemedlemmar. Ta dig gärna tid att strosa runt i denna mysiga lilla stad med sina trevliga glassbarer, restauranger, butiker och uteserveringar.

Fint läge och bra faciliteter

På Garda Village har du alla tänkbara bekvämligheter som behövs för en trivsam vistelse. Här finns restaurang/pizzeria, två barer där kan njuta av goda drinkar och givetvis beställa lättare måltider (den ena med terrass varifrån du har utsikt över sjön) samt en uppskattad mini-market där du kan inhandla det nödvändigaste till självhushållet. Praktiskt!

Välj och vraka bland aktiviteter

På Garda Village finns det mycket att göra, både för barn som vuxna. Förutom sina stora lekytor, sitt stora, fina poolområde (med ny barnpool och bar) finns här möjlighet att spela minigolf, tennis, fotboll och det finns bågskytte samt cykeluthyrning.

Nere på stranden där det finns en privat strandplats kan du spela volleyboll, hyra kanot, pedalbåt mm. Och för att avrunda dagen ordnar man varje kväll underhållning för barn och lite äldre med musik och cabaret. I högsäsong hålls ett välkomst cocktailparty, som du är välkommen att deltaga på.

Inte långt från Garda Village ligger temaparkerna Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aquapark, Movieland Park - paradiset för alla med barnasinnet kvar och det tar endast ca 30 min att ta sig dit med bil (ca 21 km) beroende på trafiken.

Läs mer om Garda Village

Du bor med självhushåll

Husen, som även kallas lägenheter är bungalows och du kan välja mellan standard och comfort.
Lägenhet (comfort) med 2 sovrum ligger dock i två plans hus som har lite fler lägenheter samlade. I de större lägenheterna har ett av sovrummen en dubbelsäng. I det andra sovrummet kan det förekomma enkelsängar eller våningssäng. I några lägenheter finns en extrasäng i köket eller allrummet.

Alla är utrustade med aircondtion (varmt/kallt), TV, mikro och skön balkong eller terrass där du kan äta och koppla av. Parkering finns till varje boende och tvättmöjlighet finns inne på området (mot betalning). Wi-Fi finns vid de gemensamma utrymmena mot betalning.

Här finns även villavagnar

Du kan även välja mellan olika typer av villavagn. Dessa är komfortabla och ett roligt alternativt som speciellt barnen uppskattar. Till varje villavagn finns en uteplats och de har TV, mikro och aircondition (varmt/kallt). Sängarna i villavagnarna är liten dubbelsäng samt enkelsängar eller vån.säng.

Läs om lägenheterna på Garda Village

Dölj texten
 
 
search map