Semesterbostad i Sirmione - Colombare vid Gardasjön

Garda Village

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast fem min bort med bil ligger Sirmiones nyar del där du har möjlighet att göra större inköp. Du kan köra till Desenzano del Garda som ligger 5,8 km bort eller om du väljer att köra österut ca 11 km, har du Peschiera del Garda där du har flera trevliga restauranger, uteserveringar och shopping.

Fint läge och bra faciliteter

Sirmiones gamla del känns nästan sagolik med sina vackra byggnader och trånga gränder. Hit är det ca 4,5 km från Garda Village och brukar vara ett mycket omtyckt utflyktsmål bland familjens alla familjemedlemmar. Ta dig gärna tid att strosa runt i denna mysiga lilla stad med sina trevliga glassbarer, restauranger, butiker och uteserveringar. På Garda Village har du alla tänkbara bekvämligheter som behövs för en trivsam vistelse. Här finns restaurang/pizzeria, två barer där kan njuta av goda drinkar och givetvis beställa lättare måltider (den ena med terrass varifrån du har utsikt över sjön) samt en uppskattad minimarket där du kan inhandla det nödvändigaste till självhushållet.

Välj och vraka bland aktiviteter

På Garda Village finns det mycket att göra, både för barn som vuxna. Förutom sina stora lekytor, sitt stora, fina poolområde (med ny barnpool och bar) finns här möjlighet att spela minigolf, tennis, fotboll och det finns bågskytte och cykeluthyrning. Nere på stranden där du har privat strandplats kan du spela volleyball, hyra kanot, pedalbåt mm. Och för att avrunda dagen ordnar man varje kväll underhållning för barn och lite äldre med musik och cabaret. I högsäsong hålls ett välkomst cocktailparty, som du är välkommen att deltaga på. Inte långt från Garda Village ligger temaparkerna Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aquapark, Movieland Park - paradiset för alla med barnasinnet kvar och det tar endast ca 30 min att ta sig dit med bil (ca 21 km) beroende på trafiken.

Läs mer om Garda Village

Du bor i bungalows med självhushåll

Du kan välja mellan standard och comfort. Båda tar upp till 4 personer och är utrustade med aircondtion, Sat-Tv och skön uteterrass där du kan äta och koppla av. Parkering finns till varje bungalow och tvättmöjlighet finns inne på området (mot betalning). Wi-Fi finns vid de gemensamma utrymmena mot betalning.

Lägenheterna på Garda Village

Tvårumslägenhet Standard

Bungalows av typen standard är på ca. 25-28 m². De består av uppehållsrum med pentry och 2 sovplatser i bäddsoffa (vån.säng), sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch. Terrass på 10-15 m² med stolar och bord.

Tvårumslägenhet Comfort

Bungalows av typen standard är på ca. 28-35 m². De består av uppehållsrum med pentry och 2 sovplatser i bäddsoffa (vån.säng), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Terrass på 10-15 m² med stolar och bord.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence The Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Populärt i Lombardiet

Residence San Rocco

Soiano del Lago

Garnì Tignale

Tignale sul Garda

search map