Omdömen från Corte Arcadia

 
Corte Arcadia är inte tillgänglig i dagsläget
Corte Arcadia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Martino della Battaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Corte Arcadia

Läs personliga omdömen av Corte Arcadia som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Corte Arcadia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gertrud med sällskap från Eldsberga i Sverige bodde på Corte Arcadia i San Martino della Battaglia från den 8. till den 15. maj 2010.

Vi var nio vuxna som hyrde två lägenheter på corte Arcadia en vecka i maj. Värden var mycket hjälpsam och trevlig, allt var mycket välskött, rent och rymligt. Om man skall säga något negativt så var det ganska lyhört. Vi hade hyrt en minibuss på flygplatsen så vi kunde ta oss vart vi ville, annars hade vi nog känt oss instängda eftersom det inte fanns promenadvägar. Vi hade en härlig vecka men utflykter till Verona och Venedig. Värden bokade också vinprovningar åt oss i Valpollicelladistriktet. Corte Arcadia ligger i Luganadistriktet, ett vin som vi inte kände till, men som var riktigt gott. Vi återvänder gärna till Corte Arcadia , kanske med barnbarnen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 9 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map