Semesterbostad i San Martino della Battaglia vid Gardasjön

Corte Arcadia

 
Corte Arcadia är inte tillgänglig i dagsläget
Corte Arcadia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Martino della Battaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Corte Arcadia är en härlig vingård som ligger i natursköna omgivningar endast få kilometer söder om Gardasjön.

Vingården ligger nära motorvägen (som stort sätt inte kan höras) och Gardasjön gör att stället är en utmärkt utgångspunkt för utflykter i området. Gardasjön når man smidigt och lätt på ca. 10 minuter medan man ska räkna med ca. ½ timme i bil till Verona och lite längre till det berömda vindistriktet Valpolicella. Men det är som upplagt för utflykter i närområdet som vimmlar av spännande medeltidsstäder med imponerande slott och landskapet består av böljande kullar "a la Toscana" med goda matställe överallt.

Läs mer om Corte Arcadia

Den stora agriturismo rymmer både privat beboelse och vinproduktion samtidigt som det finns 10 smakfullt och rustikt inredda semesterlägenheter. I den stora trädgården och mitt bland vinmarkerna ligger den sköna poolen med tillhörande barnavdelning. Det finns gemensamma uppehållsområde vid poolen samt solstolar och parasoller. I trädgården finner det även grillplats och bollplan. Det finns gratis parkering på området och en liten reception ifall man har behov för hjälp eller goda råd. Närmaste inköpsmöjligheter finns i San Martino della Battaglia ca. 1 km från gården.

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen och alla har en möblerad balkong eller terrass. Inredningen av lägenheterna är av enkel och rustik stil precis som det ska vara på en vingård. Lägenheterna är alla utrustade med aircondition / värme, satellit-TV, internetförbindelse (mot betalning), förvaringsbox, kök med kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin samt badrum med dusch eller badkar och hårtork.

Läs om lägenheterna på Corte Arcadia

Dölj texten
 
 
search map