Semesterbostad i San Martino della Battaglia vid Gardasjön

Agriturismo Le Preseglie

Huvudbyggnaden Utsikt mot Gardasjön och bergen Utsikt mot San Martino och lägenheten Passiflora Receptionen Annex
 
Agriturismo Le Preseglie är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Preseglie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Martino della Battaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Agriturismo Le Preseglie är vinproduktionen hjärtat med ekologiska viner. Följ med i produktionen, smaka på vinerna eller låt ögonen vila över vinmarkerna som omger hela härligheten.

Aktiv och biologisk vingård

Le Preseglie är en aktiv vingård på 18 ha. som arbetar biologiskt. Gården ägs av den sympatiska familjen Bordignon som också står för den dagliga driften. De köpte stället som härstammar från 1800-talet, som en ruin för några år sedan och har därefter lagt otroligt mycket energi på den genomgående renoveringen samt lagt stor vikt vid att bevara det ursprungliga utseendet både ute och inne.

Läs mer om Agriturismo Le Preseglie

Sköna omgivningar bland vinmarkerna

Utsikten är fantastisk, du kan se tornet i den närliggande byn San Martino in Battaglia, bergen vid Gardasjön, vinmarker så långt ögat når. I övrigt finns det fina gräsmattor, små ringlande stigar, gamla olivträd samt frodiga trädgårdar med blomster överallt. Här har man verkligen tänkt på allt!

Lokalområdet och avstånd

Det finns inköpsmöjligheter i San Martino in Battaglia som ligger ca. 1 kilometer från gården och där finner du även några restauranger. Annars vimlar det av matställen i området, bl.a. har familjen själv en annan vingård ca. 1 kilometer bort med tillhörande restaurang. Samtidigt ligger Le Preseglie precis i utkanten av det spännande men okända vinområdet Colline Moreniche där det finns flera matställen och enastående medeltidsstäder.

Pool, trädgård och wellness

En liten grusväg leder fram till gården och dess parkering, som ligger i skuggan skönt avskärmad från solen. Det finns en reception, stor trädgård, pool på 120 m² med solsängar (2 per lägenhet), gemensam terrass, gemensamma utrymme samt ett wellnesscenter med flera olika tränings- och behandlingsmöjligheter (mot betalning) Shiatsu, Ayurveda massage, andra former för massage, yoga, pilates, turkiskt bad, aromaterapi, cromterapi m.m.

Lägenheterna

De 12 lägenheterna är snyggt men enkelt inredda i lantlig stil och ligger i huvudbyggnaden, i ett annex med 5 lägenheter eller i ett litet självständigt hus. Alla lägenheterna har telefon med internet-uppkoppling, Sat-TV, förvaringsbox, varm och kall aircondition, litet kök med kylskåp och diskmaskin samt ett eller två badrum.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Le Preseglie

Dölj texten
 
 
search map