Omdömen från Villa Arcadio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Arcadio

Läs personliga omdömen av Villa Arcadio som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Arcadio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Daniel med sällskap från Solna (Stockholm) i Sverige bodde på Villa Arcadio i Salò från den 21. till den 23. juli 2008.

Fantastiskt fint hotell med hög standard.Ett gammalt stenhus som är mycket smakfullt renoverat i gammal stil men med modern teknik.Mysigt poolområde med vacker utsikt över Gardasjön och bergen.Bra frukost och bra middagsrestaurang.Vi åkte längs hela västra och södra delen av Gardasjön och området är väldigt exploaterat vilket tar bort en stor del av charmen med det i annars vackra landskapet. Undvik staden Riva de Garda längst upp i norra delen av Gardasjön. Där är det extremt mycket folk och ocharmigt. Nästan längst upp på östra sidan av sjön finns lift upp för berget. Där ifrån toppen ska det vara en enastående utsikt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Anders med sällskap från Vikingstad i Sverige bodde på Villa Arcadio i Salò från den 26. till den 28. april 2008.

Hej, Salò och Gargnano var små och mysiga byar med det pittoreska över sig. Här kunde man ta det lugn och koppla av. I båda dessa samhällen tyckte jag att det var härligt att kunna prommenera längs vattnet på "bryggorna". Villla Arcadia var fantastiskt! Verkligen urmysigt och romantiskt. Maten var otroligt god och personalen sådär hemtrevligt personliga. Och att självaste ägarinnan var där gjorde det ännu mer trivsamt. I källarplan fanns en relaxavdelning med sauna som var perfekt att avsluta dagen i! Jätte vackert område i Italien! Hyr bil eller cykel och ta er upp i bergen! Gillar man att promenera, var beredd på att ni får trängas med trafiken rätt mycket. Och ta med en GPS om det är möjligt, det var inte lätt att hitta mha kartor eller skyltar. Gillar man trädgård var Botanica Hruska (tror att det stavas så) i Gardone en oas. Härligt att ligga på en bänk och slumra mitt bland alla "levador" och växter! Anna och Anders (numera Grimlycke)
Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel RivaLago

Sulzano, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map