Hotell i Salò vid Gardasjön

Hotel Spiaggia d'Oro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det underbara Hotel Spiaggia d'Oro ligger på Gardasjöns västsida ca 2 km norr om staden Salò och knappt 1 km söder om staden Gardone Riviera, så ett vackrare läge är svårt att hitta. Hotellet ligger i en stor grön trädgård med utsikt över sjön och endast ett tio minuters promenad till den närmsta stenstrand.

Området är fint att utforska till fots eller på cykel (kan hyras i receptionen) eftersom hotellet ligger nära Gardone Riviera, en liten stad med många hotell, en liten torgplats som sluttar ner mot sjön och en fin sjöpromenad som är vackert dekorerad med blommor. Om du går uppåt kommer du till Gardone Sopra med sitt lilla charmerande centrum varifrån du har en fin utsikt över Gardasjön.

Alla faciliteter och service du kan önska dig

Hotel Spiaggia d'Oro ligger riktigt bra och erbjuder både god service och varm familjär gästfrihet. Från den härliga gröna trädgården har du utsikt över sjön. Här finns naturligtvis en pool där du kan njuta av tillvaron omgiven av blommor och träd. Här kan du koppla av med en bok medans personalen serverar dig kalla drycker och lättare snacks från baren. På kvällen är trädgården en perfekt plats att njuta solnedgången på.

Lapa sol från brygga

Det finns även en brygga där du kan solbada eller hoppa på en båt och ta dig en tur runt sjön. Den stora terrassen vid sjön är också upplagd för en aperitif eller lättare frukost. Det är inte nödvändigt att lämna hotellet för en god middag för kökschefen på restaurangen La Veranda trollar fram den ena rätten efter den andra baserade både på det italienska men även det internationella köket. Han använder endast färska råvaror från närområdet och menyn skiftar efter säsong.

De dagar solen inte steker kan du besöka hotellets lilla SPA och Wellness center med bastu och ångbad. Du kan beställa olika former av massage på förfrågan. Aktiviteter som tennis och golf finns inom ett par kilometers avstånd från hotellet.

Läs mer om Hotel Spiaggia d'Oro

Eleganta rum med balkong

Det finns totalt 36 rum på hotellet som alla är inredda i varma pastellfärger. De flesta rum har hel- eller delvis havsutsikt och balkong. Alla rum har aircondition, Sat-Tv, kassafack, minibar, Wi-Fi, skrivbord, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Spiaggia d'Oro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map