Hotell i Salò vid Gardasjön

Hotel Salò du Parc

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är ett hotell som passar dig utmärkt som vill bo i komfortabla rum, äta gott i restaurangen, kunna njuta av vackra vyer över sjön och ha kort promenadavstånd till ett pittoreskt centrum med restauranger och butiker. Hotel Salò du Parc har alla dessa egenskaper. Du blir dessutom väl omhändertagen av personalen som ser till att du har det bra och bilen kan du antingen parkera på hotellet eller strax i din närhet.

Koppla av på terrassen och njut av vyerna

Hotel Salò du Parc har som sagt ett mycket angenämt läge, alldeles intill den underbara Gardasjön. Detta innebär att du från den sköna utomhuspoolen har utsikt över vattnet och landskapet, så även från terrassen där du kan slå dig ner i de mjuka sofforna med något gott att dricka. Vid poolen finns bekväma solstolar utplacerade där du kan sola och parasoll för dig som tycker det är skönt med en liten siesta i skuggan. Intill ligger hotellets egen lilla kajplats där du som kommer med båt kan lägga till. Strax intill poolen, och på första parkett, finns ytterligare en solterrass där du kan lapa sol dagarna i ända. När det blivit dags för något gott att dricka kan du bege dig till hotellets bar som förser dig med goda drycker av diverse slag. Hotellet har ingen egen "strandplats" men det finns en badplats ca 500-600 meter bort.

Läs mer om Hotel Salò du Parc

Det tar ett fåtal minuter att nå stadens utbud

Det finns en restaurang på hotellet där du dessutom äter gott. Med passion och kärlek komponerar kocken ihop lokala specialiteter och traditionella italienska rätter. Restaurangen håller praktiskt nog öppet frukost, lunch och middag vilket kan passa dig som valt att "stanna hemma" en dag. När du känner att det blivit dags att testa på något nytt, och utan att behöva ta bilen, tar det dig endast mellan 5-10 minuter att traska bort till Salòs charmiga centrum. Staden har inte bara mycket historia att bjuda på utan även mysiga gränder och torg där du har gott om barer och restauranger. Du hittar här även apotek, bank och diverse butiker. När du ska tillbaka till hotellet ta då gärna en promenad längs med sjön, Lungolago Zanardelli, kanske med en god glass i handen.

Du bor i rum med balkong eller terrass

Det finns endast 43 rum på hotellet, och i tre olika kategorier. Faciliteterna är; aircondition, Wi-Fi, minibar, badrum med dusch eller badkar. Gällande parkering så har hotellet en del platser, mot avgift. Skulle dessa inte vara lediga har du fler platser en kort bit bort, även dessa mot avgift. Balkongernas storlek kan variera liksom utsikten över sjön.

Läs om rummen på Hotel Salò du Parc

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Salò du Parc

Läs personliga omdömen av Hotel Salò du Parc som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Salò du Parc. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Salò du Parc

Skönt hotell

Härligt hotell, fina rum, fantastisk utsikt, bra service - allt som allt ett härligt hotell
Passar bäst för vuxna och det är inte det bästa val för barnfamiljer

Läs mer

Bedömning av Hotel Salò du Parc

Läs mer

Bedömning av Hotel Salò du Parc

Läs mer

Bedömning av Hotel Salò du Parc

Läs mer
 
search map