Agriturismo i Salò vid Gardasjön

Agriturismo Il Colombaro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Il Colombaro, som har anor från 1400-talet, ligger i lugna omgivningar ca. 5 km från centrala Salò och Gardasjöns västra bredd. Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger dock endast 500 meter från stället som täcker hela 13 hektar mark som präglas av olivlundar. Du bor i komfortabel lägenhet med möjlighet att själv tillaga något gott att äta.

Se dina vackra omgivningar

Från Agriturismo Il Colombaro har du en bra utgångspunkt till att göra trevliga utflykter, antingen längs med sjön eller i baklandet och det omtyckta Franciacorta med sina omtyckta viner. Här finns även en trevlig Outlet Village, om du känner att shoppingandan faller på.

Intill Il Colombaro ligger ett område med kontor, större affärer, restaurang, bar, pizzeria och stormarknad (vilket är praktiskt) men detta kan du dock inte se från själva stället. Från golfbanan på baksidan kan du däremot njuta av den praktfulla utsikten över de gröna kullarna och dalen.

Läs mer om Agriturismo Il Colombaro

För en aktiv semester

Agriturismo Il Colombaro passar samtliga familjemedlemmar. Du kan spela golf på en 9 -håls bana, mot en kostnad, eller slappa intill poolkanten och här finns en jacuzzi och en del till barnen. Du kan utmana ditt resesällskap i ett parti tennis och till barnen finns en miniklubb under högsäsong.

Upptäck det lokala köket

På Agriturismo Il Colombaro finns reception, parkeringsplats samt bar. Du bor med självhushåll men eftersom här finns en restaurang á la carte, kan du slippa stå vid spisen de dagar du känner för det. Lokala rätter tillagade på ett traditionellt sätt är det du hittar på menyn.

Lägenheternas inredning

Det finns totalt 21 lägenheter som alla är enkelt inredda men utrustade med satellit-TV, aircondition, förvaringsbox, diskmaskin i de flesta och mikro. Ställets värdar försöker vara tillmötesgående för kunder som reser utan barn. Därför är poolen stängd från kl. 19:00 då det ska råda lugn och ro på stället.

L√§genheterna på Agriturismo Il Colombaro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map