Omdömen från Hotel Villa Kinzica

 
Hotel Villa Kinzica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Kinzica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sale Marasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Kinzica

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Kinzica som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Kinzica. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Positiv upplevelse

Underbart exklusivt hotell, Sale Marasino tätt på at vara det tråkigaste stället i Italien.
Härlig biltur runt sjön och underbar tur på ön.
Servicen på hotellet riktigt fin, bra kök, rara människor.

Sale Marasino som semester-destination

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Magnolie med sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino som semester-destination

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Rose med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell

Den största stjärnan går absolut till den mycket vackra trädgården och terrassen. Hotelle påminde lite om ett badhotell. Villa Kinzica är nog det bästa hotellet i området.
Riktigt bra och varierad frukostbuffé. Var annars inte så entusiastisk över deras kök – hade förväntat mig lite mer.
Begränsat med aktiviteter och utflyktsmål vid vistelse en längre period.

Rekommendationer till andra gäster

Ge er iväg på en cykeltur öster om sjön. Det är nog den vackraste tur du kan uppleva. Vi hittade en pärla till restaurang under utflykten och kan varmt rekommendera Ristorante Ai Frati, Via Provinciale 32 - Vello de Marone.

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Rose med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Villa Kinzica

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Magnolie med sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Såååååå härligt

Hotellet motsvarade alla våra förväntningar och vi hade gärna stannat längre. Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Lugnt. Vackert. Ok middagsservering, men boka bord.

Rekommendationer till andra gäster

Bilturen runt Isoe var fantastisk. Stanna många gånger och upplev livet i småbyarna. Lite svårt att hitta restauranger i närheten så be om tips i receptionen. Verona besökte vi, vilket vi gärna gör igen. Marknader i grannbyn med mat, kläder och annat var härligt.

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Rose med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Såg fin ut, men badade inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Perfekt service

Hotel Kinzica är ett riktigt härligt hotell med riktigt bra service, otroligt gullig personal, tåget som körde vid poolen lade vi inte märke till så mycket, men kylmaskinen i bakgården som körde en gång i timmen var inte särskilt trevlig för oss som hade balkong ned till den sidan. Men absolut ett hotell som vi kunde tänka oss att använda igen.

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Dubbelrum Rose med balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super välbefinnande

Härligt hotell med ett fantastiskt kök - vi hade halvpension, kvällsmaten är fantastisk - men det kräver att man gillar fisk.
Bra stämning och mycket välkomnande och hjälpsam personal.

Rekommendationer till andra gäster

Segla ut till Monte Isola, hyr cyklar och cykla runt ön - 9 km, Än är bilfri, det var sån skön upplevelse.

Hotel Villa Kinzica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Mycket liten by, inga affärer.
 
Själva boendet på Hotel Villa Kinzica
Familjerum Magnolie Superior med liten balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt läge, men inte ett fyrstjärnigt hotell

Hotellet ligger härligt, och personalen var vänlig och hjälpsam.
Vi blev besvikna då vår balkong visade sig vara en baktrappa där värdparets privata toalett hade ett öppet fönster ut till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Resan gick bra - tack.
Våra förväntningar var uppfyllda, inga negativa överraskningar.
Precis som förra gången, dina beskrivningar mycket noggranna, det kommer inte att "packas" i något - hålla upp.
Ämne. site Villa Kinzica.
Personalen är mycket vänlig och serviceinriktad , och att de talar engelska är också ett stort plus.
Hotellet är verkligen fint, snyggt och rent. Luftkonditionering i rummen var också ett plus.
Hög beröm för kocken - maten var riktigt läcker och välsmakande.
Vi kommer definitivt använda In-Italia igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Monica och Per från Bankeryd i Sverige bodde på Hotel Villa Kinzica i Sale Marasino från den 30. juni till den 3. juli 2012. Sedan fortsatte turen till Relais Duca di Dolle i Cison di Valmarino.

Kontakten med er och den hjälp vi har fått har varit suverän. Vi kommer att boka genom er fler gånger och vi rekommenderar er till våra vänner. Hotellet var bra med bra utgångspunkt för utflykter till Iseo och Monte Isola. Bra mat på hotellets restaurang, härlig pool, möjlighet till att låna cykel.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map