Hotell i Sale Marasino i Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

 
Hotel Villa Kinzica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Kinzica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sale Marasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackra herrskapsvilla ligger i exotiska omgivningar med palmer och olivlundar. Bakom villan vid en väldoftande ros- trädgård ligger en inbjudande pool med jacuzzihörna och parasoller/solstolar och utsikt till sjön.

Optimal placering

Hotellet ligger fint placerat nere vid sjön men lite tillbakadragen från kustvägen. Dagens gyllene stund kan man som i ett alternativ till poolen tillbringa på en patio framför hotellet, ett perfekt ställe att läsa en bok eller ta sig en liten tupplur. Observera att man vid poolen kan höra lokaltåget, som går till Brescia, passera ibland. Hotellet har en båtbrygga nere vid sjön. Avstånd till färjehamnen, stationen och centrum av Sale Marasino är ca 500 meter.

Läs mer om Hotel Villa Kinzica

Gedigna faciliteter

På hotellet finns reception, bar, frukostmatsal (frukost är på buffè), uppehållsrum med öppenspis och utsikt mot Iseosjön och Monte Isola. Det finns även andra faciliteter som kan underlätta vistelsen här, som wi-fi, internet point, hiss och parkering eller garage med 15 platser. Ytterligare så finns det möjlighet att låna cyklar som man kan ta för en tur längst sjön.

Restaurang med möjlighet till halvpension

I samma byggnad som hotellet men med separat ingång ligger restaurangen Ristorante L'Uliveto som nyligen restaurerats och moderniserats på alla sätt och vis. Här är det god stämning och även god mat. Halvpensionen består av två rätter plus dessert och kan om sommaren njutas vid små bord på restaurangens terrass. Även allergiker kan känna sig särbehandlade då restaurangen även erbjuder glutenfri meny.

Rum för 2-4 personer

Dubbelrum Ninfee
- Dessa fem rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är standardrum utan balkong och med utsikt mot de bakomliggande bergen. Några av rummen har 1½ manssäng (fransk säng). Extra säng är inte möjligt.
Dubbelrum Rosa med balkong
- Dessa fem rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är rum har balkong och med utsikt mot de bakomliggande bergen. En extra säng är möjligt.
DubbelrumMagnolie med sjöutsikt
- Dessa sex rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är rum har sjöutsikt (som dock kan vara lite begränsad p.g.a. träden i trädgården). En extra säng är möjligt. Rummen Ninfee och Magnolie är förbundna så de kan användas som Family rooms för fyra personer. Priset är de två rummen sammanslaget.

Observera att i perioden 13/8 till 16/8 accepteras endast övernattning med halvpension

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Villa Kinzica

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Kinzica som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Kinzica. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Hotel Villa Kinzica

Positiv upplevelse

Underbart exklusivt hotell, Sale Marasino tätt på at vara det tråkigaste stället i Italien.
Härlig biltur runt sjön och underbar tur på ön.
Servicen på hotellet riktigt fin, bra kök, rara människor.

Läs mer

Bedömning av Hotel Villa Kinzica

Läs mer

Trevligt hotell

Den största stjärnan går absolut till den mycket vackra trädgården och terrassen. Hotelle påminde lite om ett badhotell. Villa Kinzica är nog det bästa hotellet i området.
Riktigt bra och varierad frukostbuffé. Var annars inte så entusiastisk över deras kök – hade förväntat mig lite mer.
Begränsat med aktiviteter och utflyktsmål vid vistelse en längre period.

Läs mer

Såååååå härligt

Hotellet motsvarade alla våra förväntningar och vi hade gärna stannat längre. Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Lugnt. Vackert. Ok middagsservering, men boka bord.

Läs mer

Perfekt service

Hotel Kinzica är ett riktigt härligt hotell med riktigt bra service, otroligt gullig personal, tåget som körde vid poolen lade vi inte märke till så mycket, men kylmaskinen i bakgården som körde en gång i timmen var inte särskilt trevlig för oss som hade balkong ned till den sidan. Men absolut ett hotell som vi kunde tänka oss att använda igen.

Läs mer

Super välbefinnande

Härligt hotell med ett fantastiskt kök - vi hade halvpension, kvällsmaten är fantastisk - men det kräver att man gillar fisk.
Bra stämning och mycket välkomnande och hjälpsam personal.

Läs mer
 
search map