Hotell i Sale Marasino i Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

 
Hotel Villa Kinzica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Kinzica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sale Marasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackra herrskapsvilla ligger i exotiska omgivningar med palmer och olivlundar. Bakom villan vid en väldoftande ros- trädgård ligger en inbjudande pool med jacuzzihörna och parasoller/solstolar och utsikt till sjön.

Optimal placering

Hotellet ligger fint placerat nere vid sjön men lite tillbakadragen från kustvägen. Dagens gyllene stund kan man som i ett alternativ till poolen tillbringa på en patio framför hotellet, ett perfekt ställe att läsa en bok eller ta sig en liten tupplur. Observera att man vid poolen kan höra lokaltåget, som går till Brescia, passera ibland. Hotellet har en båtbrygga nere vid sjön. Avstånd till färjehamnen, stationen och centrum av Sale Marasino är ca 500 meter.

Läs mer om Hotel Villa Kinzica

Gedigna faciliteter

På hotellet finns reception, bar, frukostmatsal (frukost är på buffè), uppehållsrum med öppenspis och utsikt mot Iseosjön och Monte Isola. Det finns även andra faciliteter som kan underlätta vistelsen här, som wi-fi, internet point, hiss och parkering eller garage med 15 platser. Ytterligare så finns det möjlighet att låna cyklar som man kan ta för en tur längst sjön.

Restaurang med möjlighet till halvpension

I samma byggnad som hotellet men med separat ingång ligger restaurangen Ristorante L'Uliveto som nyligen restaurerats och moderniserats på alla sätt och vis. Här är det god stämning och även god mat. Halvpensionen består av två rätter plus dessert och kan om sommaren njutas vid små bord på restaurangens terrass. Även allergiker kan känna sig särbehandlade då restaurangen även erbjuder glutenfri meny.

Rum för 2-4 personer

Dubbelrum Ninfee
- Dessa fem rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är standardrum utan balkong och med utsikt mot de bakomliggande bergen. Några av rummen har 1½ manssäng (fransk säng). Extra säng är inte möjligt.
Dubbelrum Rosa med balkong
- Dessa fem rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är rum har balkong och med utsikt mot de bakomliggande bergen. En extra säng är möjligt.
DubbelrumMagnolie med sjöutsikt
- Dessa sex rum har alla aircondition, telefon, sat-tv (LCD), internet, förvaringsbox, minibar, skrivbord och badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Dessa är rum har sjöutsikt (som dock kan vara lite begränsad p.g.a. träden i trädgården). En extra säng är möjligt. Rummen Ninfee och Magnolie är förbundna så de kan användas som Family rooms för fyra personer. Priset är de två rummen sammanslaget.

Observera att i perioden 13/8 till 16/8 accepteras endast övernattning med halvpension

Dölj texten
 
 
search map