Agriturismo i Rovato i Lombardiet

Agriturismo Alberelle

Som att gå in i poetens krypin Rymliga svit-lägenheter Från poolen kan du njuta av vinmarkerna Omgivningar som bjuder in till eftertanke Klar till skörning I allrummet äter du under det vackraste träloftet Privat uteområde med utsikt mot poolen Badrum med dusch Produktionsavdelningen Färdigt vin klart att levereras
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den kunniga värden Luca Dabeni känner till sitt lokalområde riktigt väl - och bidrar gärna till att du får en strålande semester. Han bor på stället - och finns därför till när du behöver honom. Inte nog med att han ger sina gäster en fridsam semester på sitt intima agriturismo med endast sex rum - det speciella är, att dessa sex rum är inredda som minilägenheter med massor av plats och en liten kokhörna. Det gör hans agriturismo ideal till både enstaka övernattningar som till en hel vecka i vinparadiset.

På landet eller i staden?

Här får du både och - Agriturismo Alberelle ligger nämligen omringat av vinmarker, men samtidigt mindre än 1 km från både centrum av Rovato samt närmsta tågstation. Motorvägsavfarten ligger endast 5 minuter bort, och därifrån kommer du snabbt till både Brescia, Bergamo, Verona, Milano och Gardasjön. Mitt i trädgården ligger poolen och lockar. Och här finns massor av möjligheter att slappna av - antingen i solen, eller i skuggan under ett av de härliga parasollen.

Läs mer om Agriturismo Alberelle

Smaka på Franciacorta

Luca visar gärna upp sin vackra vinkällare med produktionsavdelning. Du kan också beställa en vinprovning, där du betalar per glas, så du bestämmer själv om den ska vara flyktig eller ge ner på djupet. Alberelle producerar cirka 10 000 flaskor om året på de 3 hektar vinmark de äger i området. Vinet är primärt gjort på druvorna Chardonnay och Pinot Nero. Du kan naturligtvis också smaka på vinerna i restaurangen, som är öppen både till lunch och till middag (dock stängd måndag, tisdag och onsdag).

Vid gott väder avnjuts måltiderna utomhus - men det finns också möjlighet för att sitta i det stämningsfulla allrummet med öppen spis och vackra träbalkar. Frukosten är inkluderad i priset, men förvänta dig ingen överdådig buffé, för du lagar till den själv i sviten. I köket hittar du kaffe, mjölk, skorpor och andra basala saker till frukost. Du är välkommen att addera med läckerheter från staden välsorterade supermercato.

L√§genheterna på Agriturismo Alberelle

Suite

De sex suiterna ligger alla på markplan, bredvid varandra i trädgården, och ut mot poolen. De rymliga rummen är på cirka 44 m² och har alla ett vackert trägolv samt snedtak. De består av ett stort rum med dubbelsäng och en dubbel-bäddsoffa, totalt plats för en familj på 4 personer. Det finns en direkt utgång till en möblerad terrass (inte inhägnad) - och på baksidan finns det möjlighet att parkera framför sitt eget rum. Suiterna har en kökshörna (i ett skåp) med kylskåp, två kokplattor och kaffemaskin, samt badrum med toalett, hårtork och dusch. De har dessutom alla wifi, sat-TV och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map