Hotell i Riva di Solto i Lombardiet

B&B ai Ronchi

 
B&B ai Ronchi är inte tillgänglig i dagsläget
B&B ai Ronchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva di Solto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Ai Ronchi erbjuder sina gäster något ganska exklusivt: En fin pool i en vacker trädgård med en hisnande utsikt över Iseosjön. Området är oupptäckt och tomt på turister, så det känns som att ha sjön för sig själv.

Iseosjöns nordvästra hörn väntar på dig

Detta lilla B&B med bara tre rum ligger med perfekt gångavstånd till den lilla byn Riva di Solto. En liten stig leder de ca. 200 meterna ner till sjöpromenaden och färjeläget från vilket man kan segla till Montisola, Europas största ön i en sjö. Byn har också en kiosk, ett café och ett par matställe, så om kvällen kan man lugnt lämna bilen och bara promenera ner till sin restaurang. Vill man göra gång på lite energi så passerar en vandringsled nära B&B Ai Ronchi, som tar ca. 2-3 timmar.

Läs mer om B&B ai Ronchi

Pool, lounge med öppenspis och parkering

Värdinnan Flavia ställer goda faciliteter till gästernas förfogande. Vi börjar utanför där det finns gratis parkering under olivträden och den vackra trädgården med gräsmatta och pool, där man kan njuta Iseosjöns majestätiska klippor som reser sig på andra sidan. Från solstolen har man en fin panoramautsikt. På den gemensamma terrassen kan man under markisen njuta av sin frukost som serveras som buffé i den inbjudande loungen med öppenspis och massor av litteratur. Det finns inget kylskåp på rummen men Flavia ställer ett kylskåp till gästernas förfogande och man får mer än gärna tillaga en kopp kafe eller te i hennes kök. Här är lugnt och skönt. Inga trafikerade vägar - bara en angränsande kyrka med klingande klockor till och från - klassisk italiensk ljudkuliss.

Rummen på B&B ai Ronchi

Dubbelrum

De tre rummen är alla belägna på bottenvåningen och är ganska rymliga. De har inte privata uteplatser, men det finns bara tre rum och gott om utrymme på den gemensamma terrassen och runt poolen i trädgården. Alla rum är utrustade med wi-fi, satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Det finns inte aircondition. Ett av rummen har plats för en extra säng för ett barn upp till 12 år - och ett annat rum (med två rum) för upp till två personer.

Dölj texten
 
 
search map