Semesterbostäder & hotell i Riva di Solto

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

landsorten utmärker sig med sitt enastående läge och de vackraste av sjöscenarier - mer än utbudet av liv och rörelse. Stämningen på sjöpromenaden Lungolago dei Gabbiani är somrig och mysig, vilket tillsammans med resterna av den gamla stadsmuren och caféet nere vid den lilla hamnen, skapar en skön sommarkuliss. I orten finner du även ett postkontor, café, glassbar, kiosk, restaurang, pizzeria och apotek. På sommaren kan du segla över till ön Montisola. Längre upp längs sjön hittar du ytterligare två pittoreska och genuina städer, Lovere och Pisogne.

Karta över Riva di Solto i Lombardiet

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över landsorten samt för att se vilka hotell och semeterbostäder vi kan erbjuda i denna del av Lombardiet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterlägenheter, hotell och villor i Riva di Solto

Är det en semester i lugna omgivningar, vid den vackra Iseosjön, du letar efter, så är Riva di Solto helt rätt väl. här har vi, liksom i resten av Italien, handplockat ett brett urval av semesterbostäder, som inte bara bjuder in till avslappning och livnjuteri, utan också fungerar utmärkt som bas för spännande utflykter till regionens alla sevärdheter.

Använd sökmotorn överst på sidan för att hitta semesterlägenheten, hotellet eller villan som passar bäst till dina önskemål. Vi erbjuder hundratals av noga utvalda semesterbostäder i Italien, och kan nästan garantera att du kommer hitta ett passande logi i detta område.

>>> Se priser på hotell och semesterlägenheter i Lombardiet

Läs mer om Riva di Solto

Dölj texten
 
 
search map