Semesterbostad i Puegnago vid Gardasjön

Azienda Agricola Masserino

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ställets historia går tillbaka till 1500-talet, då det var en typisk gård med vinkällare, lanthus och häststall, men som nu är omgjorda till fyra små trevliga semesterlägenheter. Masserino blev totalrenoverat under 2003 och här produceras än idag vin och olivolja - men nu erbjuds även fyra små trevliga lägenheter som ligger på tredje våningen med den finaste utsikten över landskapet.

Koppla av i naturen och upplev Gardasjön

Gården ligger på en privat grusväg mitt bland 30 hektar vinmarker och olivlundar - men det är fortfarande bara hundra meter till den landsväg som går mellan Desenzano och Salo, och därmed har man goda möjligheter att utforska området. Masserinos gäster har tillgång till en liten trädgård som ligger ut till vinmarkerna, där det finns tre paviljonger med trädgårdsmöbler och grill. På så vis har man möjlighet att inta sina måltider i det fria.

Läs mer om Azienda Agricola Masserino

Bo på ett riktigt vinslott

Azienda Agricola Masserino som egentligen är en agriturismo, består av en stor inhägnad gårdsplats med övertäckt parkering. På gården finner man också försäljning av vin och olivolja samt det lilla kontor där man checkar in vid ankomst och får tips och idéer till utflykter mm. Andra våningen är privat bostad för och de fyra lägenheterna på tredje våningen kommer man till via en stor spiraltrappa. Lägenheterna har en stor gemensam terrass, varifrån man har en fin utsikt över vinmarkerna och de omkringliggande landsbyarna. Mot förfrågan arrangeras det vinprovning.

Utmärkta lägenheter för par - med plats till barn

De fyra trevliga lägenheterna uthyrs antingen på dags- eller veckobasis. De är inte så stora men de är i gengäld verkligen fina, rustika och funktionella. Alla lägenheter är fördelade på två våningsplan: endast lägenhet nr. 1 har sovrum separat från uppehållsrummet, medan de andra tre har två öppna våningsplan, vilket innebär mindre privatliv. Lägenheterna har alla kök / uppehållsrum med tre kokplattor, litet kylskåp, skandinavisk kaffekokare (medtag eget filter och kaffe) samt TV, takfläkt, bord och stolar samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Vill du prova italiensk frukost?

Italienare äter som bekant en ganska annorlunda frukost än oss skandinaver och det beror på de rätt stora - och ofta sena middagar. Hos Il Masserino är det möjligt att äta italiensk frukost som buffé från kl. 08.00 till kl. 10.30 varje dag. Förutom flera varma drycker där du kan välja mellan espresso-kaffe, cappuccino, latte macchiato, caffé macchiato och te serveras det juice, bröd, kakor eller andra sötsaker mm. Det är inte nödvändigt att beställa frukost hemifrån - du kan bestämma dig på plats samt när du har lust.

Lägenheterna på Azienda Agricola Masserino

Lägenhet 1 med 3 sovplatser

Lägenhet nr. 1 (med 3 sovplatser) mäter ca. 37 m² och har ingång från den gemensamma terrassen. Det nedre våningsplan bjuder på kök med matplats och en brant spiraltrappa som leder upp till loftet med enkelsäng, separat sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Lägenhet 2 med 2 sovplatser

Lägenhet nr. 2 (med 2 sovplatser) ligger i mitten och mäter ca. 27 m². Man har tillgång till lägenheten från den gemensamma terrassen. Det nedre våningsplan bjuder på kök med matplats samt badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till andra våningen med öppet loft med dubbelsängen.

Lägenhet 3 med 2 sovplatser

Lägenhet nr. 3 (med 2 sovplatser) ligger i mitten och mäter ca. 27 m². Man har tillgång till lägenheten från den gemensamma terrassen. Det nedre våningsplan bjuder på kök med matplats samt badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till andra våningen med öppet loft med dubbelsängen.

Lägenhet 4 med 4 sovplatser

Lägenhet nr. 4 (med 4 sovplatser) är lite större och har bland annat kök med spis. Lägenheten har ett enkelrum som fungerar som genomgång till ett rum med två enkelsängarna samt en trappa som leder upp till en enkelsäng på loftet. Från detta sovrum leder en trappa upp till loftet med ännu en enkelsäng. Från loftet kommer man vidare till ett sovrum med dubbelsäng där man passerar de två enkelsängarna för att komma till badrummet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Cristina

Limone sul Garda, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map