Hotell i Provaglia d'Iseo i Lombardiet

Locanda Al Dossello

 
Locanda Al Dossello är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Al Dossello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lombardiet här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ifall Locanda Al Dossello inte hette Locanda Al Dossello så skulle det säkert heta Romantik i Vinlandskap. Detta inbjudande lantställe andas verkligen så mycket sötma och charm att även den mest okänsliga själen kommer att känna romantik. Det omgivande landskapet präglas starkt av vinrankor i en vackert kuperad terräng.

Vinproduktion och lokalområdet med Iseosjön och Franciacorta
Med sin placering mitt i vindistriktet Franciacorta och endast ca 6 km från den charmerande staden Iseo vid Iseosjöns kant (med sjöstrand) så bör man slå fast att Locanda al Dossello är favoriserat från naturens sida. Alla vinmarkerna kring stället är deras och man ankommer via en 200 meter lång grusväg. Detta betyder ostörda omgivningar även om man ska räkna med att det försigår arbete med vinproduktionen, framför allt under september, men charm är en naturlig del av arbetet på ett lantställe. Gårdens vinproduktion ligger ca. 2 km bort och det är möjligt att arrangera besök i produktionsdelen - alternativ kan det arrangeras en ren vinprovning på stället.

Läs mer om Locanda Al Dossello

Charmerande omgivningar...
Locanda Al Dossello erbjuder gratis parkering antingen på parkeringsplatsen eller i garage. Trädgården är välskött och de möblerade terrasserna mycket lockande - härifrån kan man njuta av en fin utsikt över vinlandskapet. Detta landskap kan även njutas genom en tur på en mountainbike som stället har till förfogande för gästerna (gratis).

... och charmerande invändig interiör
Vänder man blicken inomhus så möter ögat varma färger i historiska omgivningar. Här finner man både reception, bar, hiss, tvätteri samt restaurang (stängd tisdagar) som är en av ställets absoluta styrkor. Som övernattande gäst får man 10 % rabatt på menyn som har mycket förnuftiga priser och dessutom ett stort urval av viner. Är man ute i god tid och önskar en extra romantisk och intim middag så kan man boka ett ostört bord för två i tornet. Det förekommer inte något tillägg men det kräver förhandsreservation och att la Torretta är ledigt aktuell kväll. Önskar man att äta någon annanstans så finns det flera matställen i närområdet inom ca. 10 km, men det ligger dock inget matställe på gångavstånd. Frukosten serveras portionsvis och intas antingen ute eller inne beroende på vädret och gästernas önskemål. På stället finns det även ett par huskatter som ger stället karaktär av att vara på landet.

Rummen på Locanda Al Dossello

Dubbelrum Standard

De tre standardrummen ligger på andra våningen och är inrett i varma färger. Det är fin utsikt över vinmarkerna från dessa rum. De är alla utrustade med aircondition, wi-fi, förvaringsbox, satellit-TV (lcd) med DVD samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.

Suite

De fyra sviterna ligger på andra våningen och är inredda i varma färger. I förhållande till standardrummen är sviterna mer rymliga och har himmelsäng. Det är fin utsikt över vinmarkerna från dessa rum. De är alla utrustade med aircondition, wi-fi, förvaringsbox, satellit-TV (lcd) med DVD samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns plats för en extra säng i varje svit.

Dölj texten
 
 
search map