Hotell i Pozzolengo vid Gardasjön

Hotel La Muraglia

 
Hotel La Muraglia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Muraglia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pozzolengo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Muraglia är ett trevligt familjeägt hotell med pool, som ligger i utkanten av den lilla byn Pozzolengo, bara 4 km från motorvägsavfarten och erbjuder en fantastisk utsikt ut över landskapet, byns slottsruin och åkermarker.

Hotellet är omgivet av den underbar grön trädgård med en stor gemensam terrass. Det finns pool där man kan ta sig ett dopp efter dagens utflykter och på kvällen kan man äta på hotellets goda och välsmakande restaurang, där mor själv står i köket och skapar lokala specialiter.

Läs mer om Hotel La Muraglia

Det finns en stor parkeringsplats till hotellet och på grund av sitt läge nära inpå motorvägen (4 km från motorvägsavfarten till Sirmione) - är stället utgångspunkt för många turer i omgivningen, men också till Gardasjön, Mantova, Valpolicella, Verona och Venedig vilket är inga avstånd alls. Har man barn med, ligger det berömda Gardaland inte långt därifrån.

Hotellet har 43 rum, som alla är fint inredda. Det finns telefon, satellit-TV, minibar samt badrum med dusch. Rummen har också aircondition under högsäsongen. Från rummen har man utsikt vida omkring mot byn och trädgården eller mot omkringliggande landskap.

Dölj texten
 
 
search map