Omdömen från Agriturismo Moscatello

 
Agriturismo Moscatello är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Moscatello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pozzolengo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Moscatello

Läs personliga omdömen av Agriturismo Moscatello som ligger vid Gardasjön. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Moscatello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härliga dagar vid Gardasjön

lägenheter var mycket fin, ren och är en bra utgångspunkt för regionen, Garda och Verona

Gardasjön som semester-destination

Garda är mycket attraktivt, när man åker med båten.
Tyvärr så är det mycket bebyggelse vid sjön och mycket trafik

Agriturismo Moscatello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Moscatello
Tvårumslägenhet med 2/5 + 1 sovplatser

Tvn var liten och bör stå i vardagsrummet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe och fin semester.

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Moscatello. Ett fint ställe med fina lägenheter och ett läge som är lugnt och skönt.
Vi tycker dock att frukosten kunde varit mer varierad, samt att poolen kunde blivit städad flera gånger i veckan. Dubbelsängarna i båda lägenheterna var väldigt hårda.
Totalt sätt är vi dock väldigt nöjda med vår semester. :)

Agriturismo Moscatello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Moscatello
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe och bra till barn

Riktigt fint stället lite bortom Gardasjöns mycket turistiga ställen. Fint läge i förhållande till många sevärdheter.
Barnen hade det riktigt bra i poolen.
Det sämsta var att gräset mellan lägenhet och pool hela tiden svämmades över, vilket lockade till sig mygg.

Agriturismo Moscatello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Moscatello
Tvårumslägenhet med 2/5 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Morten og familie fra Greve boede på Agriturismo Moscatello i Pozzolengo

Det var vår andra resa som vi beställde via i-Italia och som förra gången det var helt underbart! Ni är skicklig på att hitta bra ställen, och på samma gång har ni återigen levererat en förstklassig service till oss. Trots att nära till Gardasjön (8 km) utan att vara i mitten av alla turistmassorna hela tiden. Agriturismo Moscatello hade verkligen vackra lägenheter, en vacker pool och restaurangen var första klass.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jon och Disa från Åby i Sverige bodde på Agriturismo Moscatello i Pozzolengo från den 19. till den 26. juni 2010.

Hej! Vistelsen o Pozzolengo-området var bra. Trevliga omgivningar och utflyktsmål på passande avstånd (Garda, Verona, Valpolicella mm). Boendet på agroturismo Monzalbano var ok. Det var lugnt och med vackra omgivningar, swimmingpool men från själva boendet ingen utsikt eller vy. Föreståndarinnan Giovanna var väldigt trevlig och behjälplig med goda råd vid behov.
Själva lägenheten var dock mycket enkelt utrustad och fr a saknade vi en hel del köksredskap som kunde ha underlättat matlagningen. Ett par av gasolplattorna glappade och gick inte att använda. Sovrum nr 2 var dåligt - ett långsmalt rum utan fönster. Sedan känns det tråkigt när man ska åka och det plötsigt kommer fram att man ska betala cirka 500 kr extra för städning som man inte får uträtta själv. Om det redan är bestämt från början - varför ingår det inte i priset ? Nu känns det lite som att man blir uppskörtad i sista minuten vilket lämnar dålig eftersmak. Att städa upp i köket inkl fettfläckar på spis och väggen bakom ingick tydligen inte i städningen. Om inte detta sköttes av hyresgästen skulle ytterligare avgift läggas på. Detta gav ett negativt intryck sista dagen på en annars trevlig vecka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map