Omdömen från Residence Porto Letizia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Porto Letizia

Läs personliga omdömen av Residence Porto Letizia som ligger vid Luganosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Porto Letizia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Porto Letizia

Porlezza som semester-destination

Fantastiskt vackert område. Inte sista gången vi kommer hit

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser i parken (med uteplats)

Rent och fint. Men viss utrustning var inte tillfredsställande b la glass, koppar och parasoll mm var sönder
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Fin pool men kallt i vattent
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Porto Letizia

Porlezza som semester-destination

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser i parken (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert

4 vuxna och 2 barn på 12 år har spenderat en vecka i en 2,5-rumslägenhet på Porto Letizia. Lägenheten uppfattades välskött och ren. Den stora terrassen nyttjades, härifrån hade man en fantastisk utsikt över pool och sjö. Observera att poolen öppnar klockan 8 och att det kan förekomma liv. Bra restaurang och baren vid sjö-stranden är också en hit.

Om vi skulle komma tillbaka, skulle vi boka en 3-rumslägenhet, då det var rätt trångt.

Porlezza som semester-destination

Det är en kort och fin tur längs sjöbredden till den lilla trevliga staden. Där är butiker, supermarknad och restauranger i promenadavstånd. Där är bra möjligheter för utflykter för alla önskemål.

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
2½-rumslägenhet med 4/6 sovplatser i huvudbyggnaden (med uteplats och sjöutsikt)

Aircondition fungerade i stort sett inte alls, och var inte på på natten. Det var varmt!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi fungerade, men krävdes många försök för att komma online.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Poolen är liten, barn under 14 år skall vara under uppsyn.
Restaurang

10 % rabatt när du bor där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Läget, läget!

Härligt läge med vacker utsikt över sjö och berg.
Restaurang och café helt i topp.
Service var superfin över hela linjen.
Många utflyktsmöjligheter, bland annat till berg, Comosjön och Lugano.
Små altaner och nära till grannar.

Porlezza som semester-destination

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe

Trevligt ställe med gröna områden mellan bostäderna. Bår lägenhet hade en bra storlek, och vi klarade oss med den köksutrustning som fanns (två grytor, två pannor, och bestick till 6 personer).
Dessvärre smutsas stället ner lite av ett par mycket slitna lekplatser - man borde ta bort dem, om man inte kan sköta dem. Det fanns som tur var en riktigt fin lekplats nere vid vattnet.

Musik från strandbaren varje kväll, dock mest torsdag. Vi hade bett om en bostad bort från baren, vilket vi fick och det var vi glada för.

Skönt att där både var sjö och pool. Sistnämnda är liten, men även om vi var där i juli fick vi alltid plats.

Läget vid Lugano-sjön är formidabel - utsikt till berg vart man än tittar. Det var enastående vackert!

Porlezza som semester-destination

Trevlig liten stad - inte så turistigt som vid andra platser jag besökt, t.ex. vid Gardasjön.
Missa inte utsikten från Balcone d'Italia, cirka 30 minuters bilfärd därifrån.

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser i parken (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra semester men väsentliga extrautgifter vid ankomsten

Vi har precis kommit hem från en vecka på Porto Letizia. Vi har haft en bra semester där med en fin lägenhet med vacker, vacker utsikt över Luganosjön. Lägenheten var ren och fin, poolen fin och en mycket barnvänlig strand. Då vi bokade semestern var vi inte uppmärksamma på - eller så framgick det inte - att det skulle komma till extrautgifter vid ankomsten. Det framgick först, att där skulle vara en extrautgift för ett klubbkort vi hade beställt till semestern. För oss, gick extrautgifterna upp till 280 euro (för 2 vuxna och 4 barn). Utgift till klubbkorten (112 euro), städning (85 euro - vilket är rätt mycket i jämförelse med andra platser), turistskatt, sänglakan (50 euro). Vi tycker det är rätt stora extrautgifter för en vistelse vi redan har betalt 12.000 kronor för för en vecka - och inte minst är det ett riktigt trist sätt att starta semestern på. Hade vi på förhand känt till det totala priset, hade vi letat efter ett annat ställe.

Porlezza som semester-destination

Hotellet erbjuder en guidad tur i bergen, som vi varmt kan rekommendera. Var dock uppmärksam på, att man ska köra dit i egen bil (man kör i kortege med guiden längst fram) på smala vägar. Det var lite av en utmaning för oss, men det ska inte hindra någon att följa med.

In-Italias kommentar

Kära Hanne, Alla extrautgifter är tydligt angivna i beskrivningen unde rabatter och avgifter på vår hemsida, och vi är ledsna om du inte har sett dessa innan bokningen av er resa. Några hotell inkluderar allt på en gång, medan andra vill dela upp sina omkostnader. Det är dessvärre inte något vi kan påverka. Vi hoppas att ni trots allt har haft en bra semester på populära Porto Letizia. Mvh, Marie, Product Manager

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
2½-rumslägenhet med 4/6 sovplatser i huvudbyggnaden (med uteplats och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kan bara rekommenderas

Superhärligt ställe.
Restaurangen erbjuder riktigt god mat, och priserna är mycket rimliga - både pizza, pasta och kötträtter är super. Stället har allt - härlig strand med både gräs och sant, superbarnvänligt bad. Bar på stranden som har glass och kalla drycker.
Massor av italienare = bra! :)
Ligger i stan.
Cyklar lånas ut (är inkluderat i det man betalar per person)
Fin supermarknad i promenadavstånd.
Härliga cykel- och löprutter
Massor av möjligheter för vattensport - framförallt snorklign och vindsurfing.
Boka en lägenhet mot sjön, det är fantastisk utsikt.
Tycker man endast om pool, kommer man nog bli lite beskviken över storleken, men det är ett fint supplement till sjön.
Kan inte göra annat än rekommendera stället.

Porlezza som semester-destination

Om du anmäler dig till ställets bergvandring på onsdagen, så var beredd på att det inte är 20 min bilfärd som det säger, utan 50 min på små bergsvägar, med hål och branta kanter. Man kör dit i egen bil. Jag tycker inte det var så mycket "tur" över det hela, man hade kunnat åka dit själv om man hade velat.
Dock ska det sägas, att jag inte vet om det kör till olika platser.
Det var en superfin utsikt där man går upp till 1830 meters höjd varifrån man kan se både Como- och Luganosjön.

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser i huvudbyggnaden (med uteplats och begränsad sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackra omgivningar

Vackrare ställe finns inte!

Sjön, bergen och Porlezza stad är så bra.

Lägenheterna är härliga, även om det är lite trist att delar av hotellet ligger längs ett inaktivt och ofärdigt bygge. Och köket saknar lite utrustning, liksom man ibland tänker att det är en "pengamaskin". Micro kunde t.ex. inte användas utan en adaptor.

Några delar av hotellet ligger lite långt från poolen, vilket är lite opraktiskt, då det t.ex. inte finns någon toalett vid poolen.

Porlezza som semester-destination

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser i parken (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Porto Letizia

Porlezza som semester-destination

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser i parken (med uteplats och begränsad sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Porto Letizia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Lombardiet

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera

Hotel Tripoli

Desenzano del Garda

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

search map