Semesterbostad i Porlezza i Lombardiet

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger helt ner till en fin och barnvänlig sjöstrand Villalägenheterna ligger till höger i bilden och den gula huvudbyggaden i mitten Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden... ... eller som villalägenheter i parken
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Men fördelarna slutar inte här, då du inom gångavstånd kan njuta av både sjöpromenad, supermarket och den historiska staden Porlezza (ca.400 m). Dessutom ligger vackra Comosjön endast ca. 15 km bort.

Här har du en semester för alla

Med ett stort utbud av faciliteter samt lägenheter/villor med både 1, 2 och 3 rum så är Residence Porto Letizia både att rekommendera åt par och större familjer. Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden Palazzo där det finns hiss (4 våningar) eller som villalägenheter i parken Villa. Gemensamt för dem alla är att de har uteplats - det vill säga antingen balkong, terrass eller trädgård. Palazzo-lägenheterna har aircondition och ligger endast ca. 20 meter från vattnet medan villalägenheterna ligger ca. 100-200 meter från vattnet beroende av placering på grunden - till fördel är där mer lugn och ro vid villalägenheterna.

Observera att det vid Palazzo-lägenheterna kan upplevas liv och rörelse från caféet / baren på första våningen, framför allt om fredag och lördag kväll - dock endast till ca. midnatt. Därför föredrar ofta barnfamiljer lugnet vid villalägenheterna.

Receptionen ligger i huvudbyggnaden Palazzo där du hittar massor av inspiration och information om utflykter och andra praktiska upplysningar - här finns även wi-fi (mot tillägg). Parkeringsplatsen är stor och gratis. Som grädde på moset bland faciliteterna finns det även ett tvätteri som kan användas mot tillägg. Observera att det sidan om Residence Porto Letizia finns en stillastående byggarbetsplats som några av lägenheterna kan ha utsikt till, men byggarbetsplatsen är inte aktiv.

Läs mer om Residence Porto Letizia

Sjöstrand och pool

Som gäst har du tillgång till poolen med panorama placering och offentlig sjöstrand som är en blandning av sand och grov sand/småsten, samt privata solstolar och parasoller. Stranden är barnvänlig och ligger långt från lurande faror som t.ex. trafik. Klubbkortet ger även tillgång till bordtennis och gratis cykelhyra. Notera att poolen är av normal storlek (ca. 8 x 15 m) och lägenheterna är många, men som oftast vill gästerna fördela sig vid poolen, på stranden och på utflykter i området.

Underhållning och restaurangliv

Om sommaren (ca. 15/6 - 10/9) finns det massor av underhållning och aktiviteter för stora och små, där ibland scenshow, vattengymnastik, lekar för 4-10 åriga, live musik och minigolf. Du kan även hyra cyklar, kanoter och trampbåtar. För de riktiga badfantasterna finns det ett vattenland ca. 500 meter från Residence Porto Letizia.

Här finns både restaurang Osteria del Porto och kaféet/bar Café Panama, som serverar lunch och middag på stora solterrasser nere vid vattnet. Alternativ kan du själv tillaga mat i din lägenhetn eller traska bort till centrum av Porlezza där du har både pizzeria och ett par andra matställen. Det tar endast ca. 5 minuter längs sjöpromenaden. Du har även en supermarket Ortalli inom gångavstånd.

På stranden Panama Beach framför stället arrangeras det festligheter torsdagkvällar i högsäsongen. Stranden ligger en bit från lägenheterna i parkområdet, men du kan höra det. Festligheterna håller på till ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan välja att deltaga om man så önskar. Om söndagar kan man samlas på Panama Beach för en drink från ca. kl. 17:00 - 22:00.

Enkla lägenheter med uteplats

Välj den storlek och utsikt som passar dig bäst. I lägenheterna har du pentry så att du kan tillaga lättare måltider. Du har antingen möblerad balkong, terrass eller privat trädgård (i olika storlekar).

Läs om lägenheterna på Residence Porto Letizia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map