Semesterbostad i Porlezza i Lombardiet

Residence Porto Letizia

Pris från per pers.
Residence Porto Letizia ligger helt ner till en fin och barnvänlig sjöstrand Villalägenheterna ligger till höger i bilden och den gula huvudbyggaden i mitten Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden... ... eller som villalägenheter i parken
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Men fördelarna slutar inte här, då man inom gångavstånd kan njuta av både sjöpromenad, supermarket och den historiska staden Porlezza (ca.400 m). Dessutom ligger Comosjön endast ca. 15 km bort.

Semester för alla

Med ett stort utbud av faciliteter samt lägenheter/villor med både 1, 2 och 3 rum så är Residence Porto Letizia både att rekommendera åt par och större familjer. Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden Palazzo där det finns hiss (4 våningar) eller som villalägenheter i parken Villa. Gemensamt för dem alla är att de har uteplats - det vill säga antingen balkong, terrass eller trädgård. Palazzo-lägenheterna har aircondition och ligger endast ca. 20 meter från vattnet medan villalägenheterna ligger ca. 100-200 meter från vattnet beroende av placering på grunden - till fördel är där mer lugn och ro vid villalägenheterna. Observera att det vid Palazzo-lägenheterna kan upplevas liv och rörelse från caféet / baren på första våningen, framför allt om fredag och lördag kväll - dock endast till ca. midnatt. Därför föredrar ofta barnfamiljer lugnet vid villalägenheterna. Receptionen ligger i huvudbyggnaden Palazzo där man finner massor av inspiration och information om utflykter och andra praktiska upplysningar - här finns även wi-fi (mot tillägg). Parkeringsplatsen är stor och gratis. Som grädde på moset bland faciliteterna finns det även ett tvätteri som kan användas mot tillägg. Observera att det sidan om Residence Porto Letizia finns en stillastående byggarbetsplats som några av lägenheterna kan ha utsikt till, men byggarbetsplatsen är inte aktiv.

Sjöstrand och pool

Vid ankomst betalar man en obligatorisk turistskatt/klubbkort som inkluderar tillgång till poolen med panorama placering och offentlig sjöstrand som är en blandning av sand och grov sand/småsten, samt privata solstolar och parasoller. Stranden är barnvänlig och ligger långt från lurande faror som t.ex. trafik. Klubbkortet ger även tillgång till bordtennis och gratis cykelhyra. Notera att poolen är av normal storlek (ca. 8 x 15 m) och lägenheterna är många, men som oftast vill gästerna fördela sig vid poolen, på stranden och på utflykter i området.

Underhållning och restaurangliv

Om sommaren (ca. 15/6 - 10/9) finns det massor av underhållning och aktiviteter för stora och små, där ibland scenshow, vattengymnastik, lekar för 4-10 åriga, live musik och minigolf. Man kan även hyra cyklar, kanoter och trampbåtar. För de riktiga badfantasterna finns det ett vattenland ca. 500 meter från Residence Porto Letizia. Dessutom finns det både restaurangen Osteria del Porto och kaféet/bar Café Panama, som serverar lunch och middag på stora solterrasser nere vid vattnet. Alternativ kan man själv tillaga mat i lägenheten eller gå till centrum av Porlezza där man finner både pizzeria och ett par andra matställen. Det tar endast ca. 5 minuter längs sjöpromanden. Där finns även en supermarket Ortalli inom gångavstånd. På stranden Panama Beach framför stället arrangeras det festligheter torsdagkvällar i högsäsongen. Stranden ligger en bit från lägenheterna i parkområdet, men man kan höra det. Festligheterna håller på till ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan välja att deltaga om man så önskar. Om söndagar kan man samlas på På Panama Beach för en drink från ca. kl. 17:00 - 22:00.

Läs om l√§genheterna på Residence Porto Letizia

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map