Semesterbostad i Porlezza i Lombardiet

Residence Porto Letizia

Residence Porto Letizia ligger helt ner till en fin och barnvänlig sjöstrand Villalägenheterna ligger till höger i bilden och den gula huvudbyggaden i mitten Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden... ... eller som villalägenheter i parken
 
Residence Porto Letizia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Porto Letizia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porlezza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Men fördelarna slutar inte här, då du inom gångavstånd kan njuta av både sjöpromenad, supermarket och den historiska staden Porlezza (ca.400 m). Dessutom ligger vackra Comosjön endast ca. 15 km bort.

Här har du en semester för alla

Med ett stort utbud av faciliteter samt lägenheter/villor med både 1, 2 och 3 rum så är Residence Porto Letizia både att rekommendera åt par och större familjer. Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden Palazzo där det finns hiss (4 våningar) eller som villalägenheter i parken Villa (om detta är specificerat). Gemensamt för dem alla är att de har uteplats - det vill säga antingen balkong, terrass eller trädgård med ett bord och två stolar.

Lägenheterna (palazzo) har aircondition och ligger endast ca. 50 meter från vattnet medan lägenheterna (villa) ligger ca. 100-200 meter från vattnet beroende av placering på grunden - till fördel är där mer lugn och ro vid villalägenheterna.

Observera att det vid lägenheterna (palazzo) kan upplevas liv och rörelse från caféet / baren på första våningen, framför allt om fredag och lördag kväll - dock endast till ca. midnatt. Därför föredrar ofta barnfamiljer lugnet vid villalägenheterna.

Läs mer om Residence Porto Letizia

Sjöstrand och pool

Som gäst har du tillgång till poolen med panorama placering och offentlig sjöstrand som är en blandning av sand och grov sand/småsten. Solstolar och parasoller kan du hyra på plats. Stranden är barnvänlig och ligger långt från lurande faror som t.ex. trafik. Som gäst har du tillgång till bordtennis och du kan låna cykel utan kostnad, 2 timmar per dag (efter tillgänglighet). Notera att poolen är av normal storlek (ca. 8 x 15 m) och lägenheterna är många, men som oftast vill gästerna fördela sig vid poolen, på stranden och på utflykter i området.

Underhållning och restaurangliv

Om sommaren (ca. 15/6 - 10/9) finns det massor av underhållning och aktiviteter för stora och små, där ibland scenshow, vattengymnastik, lekar för 4-10 åriga, live musik och minigolf. Du kan även hyra cyklar, kanoter och trampbåtar. För de riktiga badfantasterna finns det ett vattenland ca. 500 meter från Residence Porto Letizia.

Här finns både restaurang Osteria del Porto och kaféet/bar Café Panama, som serverar lunch och middag på stora solterrasser nere vid vattnet. Alternativ kan du själv tillaga mat i din lägenhetn eller traska bort till centrum av Porlezza där du har både pizzeria och ett par andra matställen. Det tar endast ca. 5 minuter längs sjöpromenaden. Du har även en supermarket Ortalli inom gångavstånd.

På stranden Panama Beach framför stället arrangeras det festligheter torsdagkvällar i högsäsongen. Stranden ligger en bit från lägenheterna i parkområdet, men du kan höra det. Festligheterna håller på till ca. kl. 01:00 - 01:30. Man kan välja att deltaga om man så önskar. Om söndagar kan man samlas på Panama Beach för en drink från ca. kl. 17:00 - 22:00.

Enkla lägenheter med uteplats

Välj den storlek och utsikt som passar dig bäst. I lägenheterna har du pentry med kyl, 2/4 kokplattor, vattenkokare, kaffemaskin och mikro, så att du kan tillaga lättare måltider. Du har antingen möblerad balkong, terrass eller privat trädgård (i olika storlekar) med ett bord och 2 stolar. Alla har privat badrum med dusch eller badkar. Lägenheterna i palazzo har inte aircondition. Wi-Fi har du vid de gemensamma utrymmena.

De lägenheter som inte är specificerade var de ligger d.v.s palazzo e villa kan hamna på antingen den ena eller den andra. Lägenheternas inredning är lite sliten.

Kan vara bra att veta

Receptionen ligger i huvudbyggnaden, det vill säga det som heter Palazzo där du hittar massor av inspiration och information om utflykter och andra praktiska upplysningar - här finns även Wi-Fi (mot tillägg). Parkeringsplatsen är stor och du kan parkera utan kostnad. För dig som stannar ute en längre tid kan det vara praktiskt att här finns ett tvätteri som kan användas mot ett tillägg. Observera att det sidan om Residence Porto Letizia finns en stillastående byggarbetsplats som några av lägenheterna kan ha utsikt till, men byggarbetsplatsen är inte aktiv.

Läs om lägenheterna på Residence Porto Letizia

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Porto Letizia

Läs personliga omdömen av Residence Porto Letizia som ligger vid Luganosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Porto Letizia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 79 omdömen från Residence Porto Letizia

Mycket trevligt boende och väldigt vackert beläget

Boendet var bra, trevlig personal och god mat och service i restaurangen. Saknade dock en aircondition i rummet, annars inget att klaga på!

Läs mer

Bedömning av Residence Porto Letizia

Läs mer

Bedömning av Residence Porto Letizia

Läs mer

Bedömning av Residence Porto Letizia

Läs mer

Bedömning av Residence Porto Letizia

Läs mer

Vackert

4 vuxna och 2 barn på 12 år har spenderat en vecka i en 2,5-rumslägenhet på Porto Letizia. Lägenheten uppfattades välskött och ren. Den stora terrassen nyttjades, härifrån hade man en fantastisk utsikt över pool och sjö. Observera att poolen öppnar klockan 8 och att det kan förekomma liv. Bra restaurang och baren vid sjö-stranden är också en hit.

Om vi skulle komma tillbaka, skulle vi boka en 3-rumslägenhet, då det var rätt trångt.

Läs mer
 
search map