Semesterbostad i Polpenazze del Garda vid Gardasjön

Residence Palazzo Archi

 
Residence Palazzo Archi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Palazzo Archi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polpenazze del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta boende passar dig som vill bo bra, med en lantligare läge i ett litet samhälle, vara omgiven av ett grönt landskap samtidigt som du har nära till Gardasjön, ca 5 km.

För en varierande semester

Det finns mycket att se och göra runt om och i närheten av Gardasjön. Du kan en dag besöka sjöns små trevliga orter och du kan en dag upptäcka det vackra "landet" intill. Området lämpar sig också för härliga promenader och cykelturer. Är du intresserad av golf så har du en golfbana, Garda Golf Country Club, endast 3 km bort.
Väl hemma igen kan du slå dig ner på din privata uteplats med något gott att dricka eller slänga dig i en av de solstolar som finns utplacerade runt poolen.

Läs mer om Residence Palazzo Archi

Du kan ta dig runt till fots

Även om orten är liten finns här barer och restauranger att välja mellan, liksom mataffär, bank och apotek. Du bor med självhushåll och kan "kocka" precis när du vill. Skulle du en dag känna för att slå dig ner och bli serverad så har du det närmsta matstället endast ca 600 meter från ditt boende. Ca 6 km bort har du ett shoppingcenter med diverse utbud inklusive skor och kläder.

Trevliga lägenheter med balkong eller terrass

Det finns 14 lägenheter totalt som ligger fördelade på tre plan i två byggnader. De har alla antingen balkong eller terrass. De är komfortabelt inredda med aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, badrum med dusch/kar och hårtork samt pentry med kokplattor, micro, kaffemaskin, ugn, diskmaskin och tvättmaskin.

Lägenheterna på Residence Palazzo Archi

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Allrum med pentry och en dubbelbäddsoffa samt en enkel bäddsoffa, ett sovrum med samt ett enkelrum. Ca 60-70 m²

Dölj texten
 
 
search map