Semesterbostad i Pognana Lario vid Comosjön

Residence & Yachting Club La Cava

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om stället har en del år på nacken vilket märks tydligt på både stil och inredning, som är sliten och gammeldags, så får du och familjen i det stora hela ett trivsamt sommarställe med pool, tennisbanor, liten lustbåtshamn, klubbhus med bar och gemensam TV samt lägenheter med sjöutsikt. Man kan säga att de faciliteterna och framför allt utsikten uppväger standarden.

20.000 m² att roa sig på

Detta residence har ett alldeles speciellt läge då bergen stupar ner ända ner till sjökanten, bortsett från denna platta mark på nästan 20.000 m² var lägenheterna och ett grönområde med palmer och cypresser ligger. Uppifrån finns det hiss ner till lägenheterna och till poolen, men man kan även välja att gå upp och ner för trapporna. Uppe vid vägen ligger receptionen och parkeringsplatser. Under sommarmånaderna, från ca siste maj till början av september finns det pizzeria på stället, som serverar pizza, pasta och kalla rätter.

Läs mer om Residence & Yachting Club La Cava

Inköpsmöjligheter och restauranger i närheten

Komplexet har som sagt en enastående belägenhet och många gemensamma faciliteter, men det är även slitet (man öppnade för första gången under 60-talet). På många sätt kan man säga att detta är ett paradis om man måste se lite genom fingrarna och bortse från slitaget och betongen. Inköpsmöjligheter och restauranger ligger inom 500 meter. Faktiskt ligger närmaste restaurang, La Meridiana endast ca. 100 meter bort. Notera att stället har få barnsängar tillhanda. Nere vid poolen och sjöbredden finns det trådlöst internet.

Enrumslägenhet A med balkong och sjöutsikt för 2 personer
- Det finns 3 av dessa lägenheter och de är på ca. 25 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och två kokplattor) och dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har även balkong med sjöutsikt.
Tvårumslägenhet B med balkong och sjöutsikt för 4 personer
- Det finns 9 av dessa lägenheter som är på ca. 30 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong med sjöutsikt på ca. 12 m².
Tvårumslägenhet C med balkong+terrass och sjöutsikt för 4 personer
- Det finns 4 av dessa lägenheter com är på ca. 30 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong (ca. 12 m² ) och terrass (ca. 36 m²) med sjöutsikt.

Trerumslägenhet D med balkong och sjöutsikt för 6 personer
- Det finns 6 av dessa lägenheter som är på ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en balkong med sjöutsikt på ca. 12 m².
Trerumslägenhet E med balkong och sjöutsikt för 6 personer
- Det finns 14 av dessa lägenheter som är på ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och dubbelsäng samt två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en terrass med sjöutsikt på ca. 60 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map