Omdömen från Residence La Cava

 
Residence La Cava är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Cava är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pognana Lario här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence La Cava

Läs personliga omdömen av Residence La Cava som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Cava. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastic view

We were upgraded in terms of accommodation and got a huge terras, lovely. But for three days we were out of hot water and had to call reception and two of the days we got hot water in the afternoons. The third day they came around and offered us to change room, this messed up our day totally. But the place is rather cool otherwise.

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint

Spider web and dust in the bathroom and not only at one place
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Very friendly girl in reception
Placering, Placering

Just unfortunate that there is so few other things around on walking distance
 
Själva boendet på Residence La Cava
Enrumslägenhet A med 2 sovplatser (med balkong och sjöutsikt)

We got upgraded, so very nice apartment, just not so clean bathroom
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Did not use, but looked nice
Restaurang

Did not use
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Residence La Cava

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Tvårumslägenhet C med 4 sovplaster (med balkong & terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Cava

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Enrumslägenhet A med 2 sovplatser (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Cava

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Tvårumslägenhet C med 4 sovplaster (med balkong & terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Cava

Väl värt med tanke på den låga kostnaden. Lite slitet men välstädat. Receptionspersonalen väldigt trevlig men det fanns inga tydliga tider när receptionen var öppen. Ej på plats när vi anlände, gick dock att nås per telefon. Väldigt trevligt boende med fin utsikt.

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Tvårumslägenhet B med 4 sovplaster (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Saknade solbäddar fanns enbart solstolar
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Härlig sen sommarsemester

Riktigt härligt ställe, vacker utsikt och läckert med pool och dessutom sjön. Lägenheten hade det vi hade behov av; rent och snyggt överallt

Man skal dock vara förberedd på att det inte finns så många inköpsställen och restauranger i området; åtminstone om man inte vill köra en bit.

Comosjön som semester-destination

Domkyrkan i Como stad är mycket vacker; hela staden är trevlig med många restauranger och små gator

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Enrumslägenhet A med 2 sovplatser (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Vi hade en helt fantastisk vecka och alla var supernöjda från 10-åringen till oss vuxna. Vi njöt av utsikten från vår terass både dag och kväll.
Enklare lägenhet ja, men utsikten gör att helhetsbetyget blir just fantastiskt!
Vi kommer att åka tillbaka!

Comosjön som semester-destination

Vi tog lokalbussen in till Como, fungerade mycket bra. Och vi tog båten till Bellaggio med buss tillbaka en dag. Roligt att se annat också.

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Lägenhet (superior) m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Waoo vilken vacker utsikt

Vi har precis kommit hem från en underbar semester vid Comosjön. Vi hade en härlig vecka, med ett underbart läge och lugn och ro.

Rengöringsnivån var inte toppen och det saknades en del köksutrustning. Men allt som allt ett härligt ställe, om du söker lugn och ro utan allt för många turister.

Mvh Fam. Mathiesen

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Tvårumslägenhet B med 4 sovplaster (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Nedslitet hotell i fantastiska omgivningar

Omgivet av bergen, inbyggt i klippan och med bra badmöjligheter i sjön så ligger detta hotell lite öde. Du är beroende av att köra eller att stanna på hotellet. Hotellet har säkert varit i det närmaste lyxigt och dekadent under 70-talet, men efter det har det inte gjorts mycket och det verkar faktiskt som de inte bryr sig. Servicen är bra och personalen vänlig, men det verkar som om de inte längre sätter en ära i att driva stället. Det fanns spindelväv i entrén, vi hade 4 däcksstolar fast att vi hade bokat en lägenhet för 6 personer, köket (för 6 personer) var ett litet pentry utan ugn, terrassen var jättestor, men allt annat än privat, vilket den absolut kunnat vara. Det var många småsaker som man undrade sig över att man inte gjort något åt för att lyfta nivån och upplevelsen.
Pizzan på stället bakades i stenugn av en äldre herre - den är supergod. Vi återvänder helt säkert gärna igen till Comosjön, som var en positiv upplevelse, men då bor vi någon annan stans. Både på grund av det öde läget men även på grund av hotellet. Det fördärvade emellertid på intet sätt vår semester och om man har bil, är inställd på att köra varje dag eller bara ska ligga vid poolen, så är läget sekundärt. Och jag vet att man har en annan hotellnivå i Italien, inställning till boendeförhållanden och att rustikt är en del av upplevelsen, men det är en trött egendom och årslångt försummande av driften och underhållet som man idag ser resultatet av. Comosjön, utsikt och omgivningar är argument för att resa hit och anledningen till att den samlade bedömningen inte är under medel, för det är hotellet.

Comosjön som semester-destination

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Lägenhet (superior) m. 2 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Unikt

Unikt lägenhetskomplex - lite slitet och ganska litet, men med ett fantastisk läge och underbar utsikt från lägenhetens altan. Allt fungerade och det var trevlig personal

Comosjön som semester-destination

Det var skönt att bada i sjön

Residence La Cava
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence La Cava
Tvårumslägenhet B med 4 sovplaster (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map