Semesterbostad i Pognana Lario vid Comosjön

Residence La Cava

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om stället har en del år på nacken vilket märks tydligt på både stil och inredning, så får du och familjen i det stora hela ett trivsamt sommarställe med pool, tennisbanor, liten lustbåtshamn, klubbhus med bar och gemensam TV samt lägenheter med sjöutsikt. Man kan säga att de faciliteterna och framför allt utsikten uppväger standarden.

20.000 m² att roa sig på

Detta residens har ett alldeles speciellt läge då bergen stupar ner ända ner till sjökanten, bortsett från denna platta mark på nästan 20.000 m² var lägenheterna och ett grönområde med palmer och cypresser ligger. Uppifrån finns det hiss ner till lägenheterna och till poolen, men man kan även välja att gå upp och ner för trapporna. Uppe vid vägen ligger receptionen och parkeringsplatser. Under sommarmånaderna, från ca siste maj till början av september finns det pizzeria på stället, som serverar pizza, pasta och kalla rätter.

Läs mer om Residence La Cava

Inköpsmöjligheter och restauranger i närheten

Komplexet har som sagt ett enastående läge och många gemensamma faciliteter, men det är även slitet (man öppnade för första gången under 60-talet). På många sätt kan man säga att detta är ett paradis och man måste se lite genom fingrarna och bortse från slitaget och betongen. Inköpsmöjligheter och restauranger ligger inom 500 meter. Faktiskt ligger närmaste restaurang, La Meridiana endast ca. 100 meter bort. Notera att stället har få barnsängar tillhanda.
Nere vid poolen och sjöbredden finns det trådlöst internet.

Lägenhet med sjöutsikt och terrass
Det finns 14 av dessa lägenheter som är på ca. 45 m² och har ett uppehållsrum med kokvrå (kylskåp och fyra kokplattor) och bäddsoffa med två sovplatser. Vidare finns det två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter har en terrass på ca. 60 m², med sjöutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map