Semesterbostad i Peschiera Maraglio i Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Historisk byggnad med pool Sjöpromenaden ligger precis i närheten Massor av plats och gröna areal
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Castello Oldofredi ligger på Europas största ö i en sjö - men det är enkelt att ankomma till den bilfria ön Monte Isola från fastlandet via en kort färjetur. Vid ankomsten väntar det charmerande lägenheter i historiska omgivningar som bokas på dagsbasis som dessutom bjuder på pool, restaurang och solterrasser med panoramisk utsikt ut över Iseosjön. Bilen parkeras smidigt och bekvämt med rabatt-avtal på fastlandet och färjeturen tar sedan endast 4 minuter.

Bekvämligheter inom kort räckvidd

Man finner allt inom kort räckvidd och ändå har man känslan av att bo i lantlig idyll. Inom 150 meter finner man både offentlig sjöstrand, cykeluthyrning, kaffe/glassbar, matställen och en stämningsfull sjöpromenad. Observera att affären i fiskeläget inte är särskilt välsorterad - och att man med fördel kan proviantera i en supermarket på fastlandet innan ankomst.

Läs mer om Residence Castello Oldofredi

Inbjudande uteområde

Detta inbjudande ställe ligger upphöjt ovanför fiskeläget Peschiera Maraglio och har därför en fin utsyn över sjön. Den obefintliga trafiken och många uteområde gör vistelsen till en sann utomhusdröm. Uteområdena utgörs av några stora solterrasser som hör till ställets restaurang, pool med utedusch, parasoller och solstolar samt den fina innergården med gräsmattor och olivträd som her Castello Oldofredi massor av karaktär. Från poolen har man sjöutsikt medan den panoramiska sjöutsikten fås från solterrasserna.

... och inbjudande inneområde

I de historiska salonger finner man både reception och restaurang med servering antingen inne eller ute på den panoramiska terrassen. I restaurangen kan man naturligtvis smaka den olivolja stället själva producerar. I restaurangen äter man a la carte - och köket erbjuder en fin blandning av fisk- och kötträtter. Av andra nyttiga faciliteter kan vi nämna hiss, bar, tvättservice och wi-fi i gemensamma utrymme (ej i lägenheterna). Observera att grannkyrkans klockor slår i morgontimmarna.

Läs om lägenheterna på Residence Castello Oldofredi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Costa Verde Natura

Clusane, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map