Agriturismo i Peglio vid Comosjön

Agriturismo Zertin

Vatten i förgrunden och vatten i bakgrunden - pool och sjö Trevlig restaurang med träloft Så långt ögat kan nå... och det räcker långt Maten kan vid bra väder njutas på terrassen I den lilla gårdsbutiken kan du köpa lite av allt med dig hem Rena rum, som alla är inredda på olika vis
 
Agriturismo Zertin är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Zertin är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peglio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sjöutsikten från Agriturismo Zertin är så betagande och romantisk, att det nästan är omöjligt att det inte "tåras i ögonen". Du kan njuta av den från restaurangen och uppe från poolen, där poolvattnet och sjövattnet lever i symbios. Poolen är inte så stor, men i gengäld är det inte heller så många som ska samsas om den. Du kan inte simma långa distanser här, men den är stor nog till ett härligt dopp. Du har också utsikt till det vackra backlandskapet Sasso Pelo, som ligger mellan Agriturismo Zertin och sjön.

Upp på höjden

Agriturismo Zertin ligger 800 meter över havet. Det betyder att du kan andas bättre här uppe, under de varma sommarmånaderna. Vägen hit är lite brant och kurvig - men det handlar egentligen endast om de sista kilometrarna. Även om vägen är asfalterad, så rekommenderar vi att du ankommer i dagsljus. När du ankommer till platsen, ska du inte köra hela vägen ner till byggnaden och poolen, utan parkera ovanför. Här finns det 2-3 parkeringsplatser, samt ett par extra längs med vägen några få meter längre fram. Det brukar finnas plats till alla. Observera att stället ligger i en skråning. Närmaste landsort (Peglio) ligger cirka 2,5 km bort, medan Gravedona nere vid sjön ligger cirka 7 km bort. I Gravedona hittar du både supermarknader, glassbarer, restauranger, och självklart sjöpromenaden.

Läs mer om Agriturismo Zertin

Njut gott av de lokala råvarorna

Djurhållning och grönsaker är källan till en bred variation av lokala produkter, som du antingen kan smaka på i restaurangen eller köpa med hem i den lilla gårdsbutiken där du också säljer vin från närområdet - dock inte egen produktion. Bakom den lilla gårdsbutiken finns ett kylrum, där det bland annat hänger korvar på lagring. På stället bor en väluppfostrad hund och några katter som går runt och myser. De flesta andra djuren (t.ex. kaniner, lamm, getter och grisar) kan också besökas. De bor lite längre upp i bergen, på cirka 2000 meters höjd. Utöver djuren, som används för at producera bland annat mortadella, pancetta och korv, producerar Agriturismo Zertin också marmelad och diverse andra specialiteter. I restaurangen serveras dagens tre måltider - frukosten som buffet. Är vädret skönt, kan du sitta ute på terrassen och njuta av din mat. Restaurangen är öppen dagligen - dock stängd på lunch på måndagen - annars endast med enkla undantag. Prisnivån är rimlig.

Rummen på Agriturismo Zertin

Dubbelrum med sjöutsikt

Dessa två rum ligger ie n byggnad lite sidan om huvudbyggnaden med restaurangen. Utsikten från fönstret över sjön är fenomenal. Det ena rummet ligger på 2:a våningen, det andra på markplan. De har båda sat-TV, wifi och badrum med toalett och dusch. Rummen är till max 2 personer, då de inte är stora.

Familjerum med terrass

Dessa två rum ligger i en ny byggnad bakom huvudbyggnaden med restaurangen. De har båda loft och privat terrass med trädgårdsmöbler. Det finns ingen sjöutsikt från terrassen, men man kan skymta den. De kan båda rymma en familj på upp till 5 personer och har sat-TV, wifi och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map