Omdömen från Hotel Stazione

Pool vid sjön - Sarnico ligger på andra sidan
 
Hotel Stazione är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stazione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Paratico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Stazione

Läs personliga omdömen av Hotel Stazione som ligger i Lombardiet. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stazione. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fin utsikt

Hotellet ligger helt perfekt. Utsikten till bron och sjön är fantastisk vacker, och det var alltid något att se på när man sitter på altanen som ligger mot sjön. Det var andra gången som vi bodde på detta hotell under de sista 4 åren - vi bokar alltid 2 övernattningar här när vi kommer till Italien, samt 2 nätter när vi är på väg hem igen, då det ligger nära flygplatsen i Bergamo.
Däremellan kör vi runt och besöker de 6 sjöarna, och det är så att den ena är vackrare än den andra - det är en fantastisk semester.

Paratico som semester-destination

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Enkelt hotell men fantastisk serviceinriktad personal och utmärkt läge

Mycket väl omhändertagna, trots ganska sen ankomst mitt i veckan i oktober så ordnades det nybakad pizza. Åt även middag där en annan kväll, mkt god mat och bra service och mycket folk.
Livligt och trevligt tyckte vi.

Paratico som semester-destination

Fin liten ort tillsammans med Sarnico på andra sidan bron. Jättemysigt, nyrenoverat Café/blomsterhandel i den gamla järnvägsstationen Paratico/Sarnico. Alldeles bakom hotell Stazione. Nära till bl.a. Outlet Franciacorta, 2-3 mil.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

stängd
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härlig utsikt

Först vill vi tacka In-Italia för er ytterst goda service.

Stazione är ett härligt hotell, rent och fint och bra service - framförallt i restaurangen där en servitör till och med försöker prata danska med gästerna. Där är en vacker utsikt från altanen och en bra pool. Dessvärre är där aldrig sol på altanen, men det är där vid poolen. Frukosten var ok.
Restaurangens mat är det inget speciellt med - man blir mätt men det är ingen upplevelse. Men om man tar priset i betraktande så är det ett bra hotell för pengarna (då vi ankom fick vi reda på att vin, vatten och kaffe var inklusive i priset på kvällen).

Paratico som semester-destination

Ta en tur i området och smaka på deras viner - det finns gott om vingårdar i området och vinbönderna låter dig gärna smaka.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i Italien

Hotel Stazione är ett trevligt hotell - härligt rum, rent och en stor fin balkong som låg ut mot sjön och i skugga när man kom hem på kvällen. Detta är vår första semester i Italien, men absolut inte den sista.

Paratico som semester-destination

Pratico/Samico är två städer med en bro emellan. Mycket vackra och autentiska. Inte förstörda av turism "ännu". Du hittar små, italienska restauranger och härlig italiensk atmosfär.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint

Trappa och promenadstigar tvättades inte även om man hade spilt mat där.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten

Lite trist - kunde funnits mer att välja emellan.
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong

Badrummet kunde varit lite större och kylskåpet fungerade inte.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vi hade gärna haft dynor till liggstolarna - de var mycket hårda att ligga på med endast handduk. Annars en härlig pool.
Restaurang

Lite café-standard, inte riktigt italienskt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt och trevlig personal i restaurangen

Det är tredje året vi bor på Hotel Stazione. VI tycker om att se på sjön, och det liv som råder på bron. Denna gång var det 36 grader och värmebölja - det var lite för mycket - men det kan hotellet ju inte rå för. De gjorde vad du kunde för att vi skulle ha en bra upplevelse.

Paratico som semester-destination

Gå över bron och köp en riktigt god glass i de små glassbodarna som ligger på andra sidan. Ät i restaurangen på hotellet. Deras servitörer är alla tiders, har styr på allt och pratar lite danska och många andra språk. Mr Singh - han är verkligen toppen.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En plats som jag kommer igen

Hotellet är perfekt för vad du vill se i området och påminner på något sätt en traditionell två-stjärniga hotell. Maten på restaurangen är av en mycket hög standard. Internet-anslutning är inte den bästa på grund av de omgivande bergen, men det är också det enda finger jag måste sätta på vistelsen. Beläget lite vid sidan av bron i staden Sarnico, som är utan tvekan värt ett besök. Ta dig tid att promenera längs strandpromenaden på båda sidor av sjön och du kommer att hitta en hel del små pärlor. Ett besök i Monte Isola, du bör definitivt också ha tid att köra till.
Det fanns inte många turister i området, som var ganska trevlig.

Paratico som semester-destination

Paratico har mycket att erbjuda om du är på stranden eller vill ha aktiv semester. Ön i sjön Monte Isola är definitivt värt ett besök. Hellre än stå när alla andra står fast vid, ta en av de sista slutar vid staden Carzano. Har du hittar utsökta restauranger och pittoreska vandringsleder.
Längs sjön Paratico, är det möjligt att bada i sjön. Bredvid campingen Sassabanek Lido, det finns ett stort område, där du kan sola, hyra kanoter / kajaker och många andra aktiviteter - en perfekt plats för en familj eller om du är mer bort med olika förväntningar på semester.
Staden Sarnico, som ligger mittemot Paratico är definitivt värt ett besök, återigen bra restauranger och en överdådig fin kyrka.
Har du bilen med, så är en resa runt sjön med stopp i olika städer att rekommendera. Rutten är en 60 km

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

solstolarna kunde vara bättre
Restaurang

Utsökt mat och bra service från Singh, som var den enda servitören som talade engelska. Ofta kände jag mig förbigången av övriga anställda.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt placering nära allt

Fantastiskt vackert område! Super bra service på hotellets restaurang och mycket god mat och vinupplevelse. Vi åt flera luncher och middagar på hotellets restaurang med den skönaste utsikten.
Frukosten var ganska tråkig då vi saknade färsk frukost och något gott groft bröd, ost då vi är i Italien samt kallt färskt vatten. Hotellet var ok fint men behöver en försköning.

Paratico som semester-destination

Super placering, god mat och vin på hotellets restaurang med fin utsikt.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Stazione

Paratico som semester-destination

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin upplevelse

Ligger fantastiskt. Staden är inte överfylld med turister.
Personalen mycket trevlig.
Städningen av balkongen saknas .
Lite personal vid middagen. Om Mr Zing är där, så erfarenheten är dåligt och för mycket väntan.
Frukost lite alltför spartansk

Paratico som semester-destination

Kör runt ön.
Rejltur ön Iseo.
Marknad på torsdagar i Sanico, som ligger rätt nära hotellet.

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlist ställe

Bortsett från att, badrummet var mycket litet, och det var stor efterfrågan på parkeringsplatser vid hotellet, liksom mycket ensidig frukost, var vår vistelse på Hotel Stazione super mysig. Mycket trevlig personal, trots nästan ingen engelska kunde, förutom en servitör Mr Singer, "som helt enkelt stod på händerna för att göra vår vistelse extra speciell".
Det var trevligt att det var något färre turister, italienare har även semester här, så du uppleva den äkta Italien.

Paratico som semester-destination

Hotel Stazione
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Stazione
Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map