Hotell i Paratico i Lombardiet

Hotel Stazione

Pool vid sjön - Sarnico ligger på andra sidan De flesta av rummen har utsikt över sjön och byn Sarnico på andra sidan Hotellet sett från Sarnico
 
Hotel Stazione är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stazione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Paratico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Stazione ligger på ett smultronställe vid Iseosjön. Förutom rum med balkong och sjöutsikt, restaurang samt pool så har man också stor glädje av de sammanvuxna byarna Paratico och Sarnico som ligger alldelles utanför dörren och lockar med charmiga strandpromenader, marknader, glassbarer och matställen.

Eftertraktade faciliteter

Hotellets namn härstammar från en tidigare tågstation som låg precis bredvid hotellbyggnaden. Järnvägen är nedlagd så det finns ingen anledning att oroa sig för passerande tåg som stör. Av utomhusfaciliteterna kan nämnas den gemensamma parkeringsplatsen (gratis) och trädgården med både pool och barnpool. Här i poolområdet finns det givetvis en massa parasoller och solstolar. Man har dessutom tillgång till sjön men det finns ingen sjöstrand - närmaste sjöstrand ligger ca. 2 km bort och hotellet visar gärna vägen. Förutom barnpoolen så kan barnen också roa sig med bordtennis och en liten lekplats även om uteområdena är begränsade eftersom hotellet ligger inne i en by.

Läs mer om Hotel Stazione

Ristorante Pizzeria

Hotellets restaurang och pizzeria lockar många människor. Restaurangen är ganska stor och har sittplatser både inne och ute. Om man väljer att sitta på terrassen så får man sitta under den gigantiskta pergolan täckt av Blåregn med utsikt över Iseosjön och floden Oglio. Det finns möjlighet för övernattande gäster att beställa halvpension vid vistelser på minst 3 dagar. Frukosten serveras som buffé inomhus. Bland övriga faciliteter inomhus finner man reception, hiss och möjlighet till wi-fi i de gemensamma utrymme (mot betalning).

Rummen på Hotel Stazione

Dubbelrum

Det finns 14 dubbelrum av denna typologi. De flesta vetter ut mot parkeringsplatsen medan några enstaka vetter ut mot gatan. Rummen är enkelt inredda och utrustade med aircondition, TV (med italienska kanaler), förvaringsbox och ett litet badrum med toalett och dusch (några enstaka med badkar). I några av dessa rum finns möjlighet för en extra säng.

Dubbelrum m. sjöutsikt och balkong

Det finns 18 rum av denna typologi. De har alla möblerad balkong och vetter ut mot sjön och floden Oglio. De är fördelade med nio rum på andra våningen - dessa har större balkonger med lite mindre utsikt p.g.a. blåregnspergolan som täcker restaurangens terrass. De resterande nio rummen ligger på tredje våningen och har därmed lite mer sjöutsikt men med lite mindre balkonger istället. Rummen är enkelt inredda och utrustade med aircondition, lcd-TV (med italienska kanaler), förvaringsbox och ett litet badrum med toalett och dusch (några enstaka med badkar). Dessa rummen har även ett litet kylskåp. I några av rummen finns möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map