Semesterbostad i Padenghe sul Garda vid Gardasjön

Residence Santa Giulia

 
Residence Santa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Santa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Padenghe sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna residens ligger i gröna omgivningar ca. 1 kilometer utanför den lilla byn Padenghe sul Garda vid Gardasjöns sydvästra kust och endast 3 kilometer från en av Gardasjöns pärlor nämligen Desenzano del Garda. Det går buss till bl.a. Desenzano och Sirmione endast 100 meter från stället.

Lägenheterna är fördelade på byggnader på två våningar och det finns totalt 25 lägenheter. Förutom de snyggt inredda lägenheterna finns det ett stort poolområde med solstolar, parasoller, pool och barnpool. Residencet ligger ca. 50 meter från huvudvägen som dock inte är störande.

Läs mer om Residence Santa Giulia

Det finns reception med nattportier, lounge, TV-rum med satelit-TV, hiss, restaurang, bar (både inne och ute), konferanslokal, trädgård, parkering samt garage (mot betalning). Det finns betydligt fler lägenheter än de 25 som uthyres till tuister, och dessa ägs oftast av privata italienska familjer. Därför ska man vara uppmärksam på att italienare värdesätter att poolen hålls stängd under siestan (från ca. kl. 13-16:00).

Lägenheterna är stilrena och utrustade med hårtork, telefon, satelit-TV, microvågsugn, kylskåp, aircondition samt balkong eller terrass.

Lägenheterna på Residence Santa Giulia

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong / terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass eller balkong.

Dölj texten
 
 
search map