Semesterbostad i Padenghe sul Garda vid Gardasjön

Residence Gardazzurro

 
Residence Gardazzurro är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Gardazzurro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Padenghe sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Gardazzurro ligger näst intill sjön på kort avstånd till den trevliga staden Padenghe sul Garda, på den västliga delen av Gardasjön. De närmsta restauranterna och shoppingmöjligheterna hittar man inom ca. 1 km.

Stor trädgård ut till Gardasjön

Residence Gardazzurro består av 85 lägenheter, varav 25 hyrs ut. Stället ligger vid huvudvägen mellan Desenzano och Saló, men detta betyder inte att man blir störd av trafiken under sin vistelse, då en stor trädgård på 45 000 skiljer lägenheterna från vägen och parkeringsplatsen. Utöver det så vetter alla lägenheter bort från vägen och ner mot sjön - dock är det inte alla, som har sjöutsikt. Trädgården är uppdelad i olika nivåer, där man kan lata sig i skuggan av träden och njuta av sjöutsikten.

Läs mer om Residence Gardazzurro

Pooler och övriga gemensamma faciliteter

Utöver den stora parkeringsplatsen och receptionen - där det talas skandinaviska språk, då Residence Gardazzurro förvaltas av en dansk-italiensk familj - har gästerna tillgång till en pool (40 meter lång) samt vattenmassage med tillhörande solstolar, barnpool, 2 tennisbanor (mot betalning) och lekplats. Det finns således många aktiviteter at ta sig för, för hela familjen. Från trädgården finns tillgång till sjöpromenaden som löper hela vägen in till centrum av Padenghe sul Gardas centrum med restauranter, och där det också är möjligt att hyra vattencyklar. Det finns endast wi-fi vid receptionen och i ett litet arbetsrum, det är dock gratis att nyttja.

Lägenheter med terrass

Lägenheterna är alla olika inredda - allt beroende på den enskilde ägarens smak. Det råder alla över aircondition, tv, samt uteplats (trädgård eller terrass) med bord och stolar, kokvrå med ugn, vattenkokare, kaffemaskin samt brödrost. Vid ankomst tar man emot ett välkomstpaket med några nödvändigheter, så man har lite att starta med som toalettpapper, tvål, disktrasa och mineralvatten.

Lägenheterna på Residence Gardazzurro

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första våningen med trädgård)

Lägenheterna (ca. 56 m²) ligger på första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (endast till barn upp till 12 år) samt utgång till trädgård med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (första våningen med trädgård)

Lägenheterna (ca. 56 m²) ligger på första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (endast till barn upp till 12 år) samt utgång till trädgård med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Trerumslägenhet med 2/6 sovplatser (första våningen med trädgård)

Lägenheterna (ca 70 m²) ligger på första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (endast till barn upp till 12 år) samt utgång till trädgård med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map