Semesterbostad i Padenghe sul Garda vid Gardasjön

Le Terrazze sul Lago

 
Le Terrazze sul Lago är inte tillgänglig i dagsläget
Le Terrazze sul Lago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Padenghe sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Terrazze sul Lago är ett förhållandevis nytt semestercenter som ligger ca. 2 kilometer utanför den lilla byn Padenghe sul Garda och 4 kilometer från den trevliga och folkliga staden Desenzano del Garda.

Det går buss till bl.a. Desenzano och Sirmione endast 100 meter från lägenheterna. Byggnaderna är på 2 våningar och består av totalt 50 lägenheter. Det finns dessutom reception, TV-rum, hiss, restaurang, utomhus bar, parkeringsplats och garage (mot betalning).

Läs mer om Le Terrazze sul Lago

Detta stilrena ställe med snyggt inredda lägenheter ligger högt beläget i gröna omgivningar. I den gemensamma trädgården som omger lägenheterna finns det 2 härliga solterrasser med solstolar, parasoller och pool (en med barnpool). Det finns betydligt fler lägenheter än de 50 som uthyres till tuister, och dessa ägs oftast av privata italienska familjer. Därför ska man vara uppmärksam på att italienare värdesätter att poolen hålls stängd under siestan (från ca. kl. 13-16:00).

Alla lägenheter är komfortabla och snyggt inredda och utrustade med aircondition / värme, hårtork i badrummet, telefon, satelit-TV, kylskåp samt balkong.

Lägenheterna på Le Terrazze sul Lago

Enumslägenhet Mono med 2 sovplatser

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå, matavdelning, bäddsoffa för två samt badrum med WC och dusch och det finns balkong till lägenheterna.

Tvårumslägenhet Bilo 2 med 2/4 sängar

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med två kokplattor och kylskåp, matplats samt en dubbel bäddsoffa (för 2 barn under 13 år eller 1 vuxen) och balkong, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Tvårumslägenhet Bilo 4 med 2/4 sängar

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå med två kokplattor och kylskåp, matplats samt en dubbel bäddsoffa och balkong, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett.

Trerumslägenhet Trilo med 4/6 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, matavdelning samt bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng samt badrum med WC och dusch och och det finns balkong till lägenheterna.

Dölj texten
 
 
search map