Hotell i Padenghe sul Garda vid Gardasjön

Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det bästa med Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort är att det ligger i ett plan och alldeles intill sjön med möjlighet att bada på privat strand. Dessutom finns här en tillhörande välskött trädgård, barer och ett par restauranger att välja mellan.

Ett mycket komfortabelt hotell

Tillgången till både barer och restauranger gör att hotellet känns mycket komfortabelt. Du behöver alltså inte ta dig så långt för att äta gott. Ristorante Il Rivale bjuder på en varm atmosfär och serverar lunch samt middag. Ristorante Aquariva har en romantisk terrass ut mot sjön och serverar traditionella rätter, speciellt då fisk och skaldjur. Här kan du också äta både lunch och middag. Utöver dessa har du en Bistrot för dig som önskar en mindre formell middag eller en aperitif innan maten.

American Bar hittar du vänd ut mot sjön och här kan du köpa goda drycker på kvällen mellan kl. 18.00-01.00. Under dagen kan du köpa förfriskningar vid Beachbaren som har öppet från kl. 10.00 till kl. 20.00 eller så väljer du något från din minibar som du avnjuter på din terrass.

Läs mer om Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Utomhuspool och privat strand

Eftersom hotellet har privat strand kan du välja om du vill sola på en av de solbäddar du hittar intill poolkanten eller de som finns tillgängliga intill sjön. Det går att hyra cabanas på plats och strandhandduk får du i strandbaren som har öppet mellan kl. 10.00-20.00. Om du känner för att aktivera dig kan du ca 5 km bort spela tennis, till närmsta golfbana har du ca 20 km och cykeluthyrning hittar du ca 5 km från hotellet.

Här finns ett SPA och Wellness

För dig som vill lyxa till det lite extra kanske hotellets Beauty och SPA kan locka. Här finns en trevlig, uppvärmd inomhuspool med sköna solbäddar, bastu, turkiskt bad och technogym. Inträde till SPA samt diverse behandlingar beställer du och betalar på plats.

Trevligt inrett med terrass

Det finns totalt 76 rum på hotellet som alla har en härlig terrass. Faciliteterna är aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, telefon, möjlighet att göra kaffe och te, samt badrum med hårtork, make-up spegel, badrockar och slippers.

Spa och Wellness håller stängt under hela 2020.

Läs om rummen på Hotel Splendido Bay Luxury Spa Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map